ZWARTE BAND GIDSEN

Anna-Maria
op zaterdag 24 juni 2006 om 10:11 uur

 

Reumacongres2

Een snelle berekening maakte het evenement van gisteren tot een van de zwaarste categorie.

Nederlandse doktoren op de fiets , onderweg een tapas-stop in het Vondelpark., eindigend aan de rand van de Jordaan bij een hip restaurant. Wonder boven wonder, is niemand blijven hangen op een gezellig terras, hadden we geen lekke banden en was de bediening in cafe Vertigo niet al te nurks.

In de auto, op weg naar het gehucht, was het moeilijk afscheid nemen van bruisend Amsterdam.  Wat is mijn beroep toch heerlijk.

Reacties op ZWARTE BAND GIDSEN

brownie 24/06/2006 | 22:34 uur
IK heb vorig jaar OP Vertigo gezten na een eindexamen op het Conservatorium Lichte muziek... Mooi terras en heerlijke mensen !... Vertigo gebruiken we ook in de Vliegerij, maar is da meer het onvermogen boven van onder te onderscheiden of water van lucht, met alle gevolgen van dien....
 
Fausto 25/06/2006 | 10:10 uur
AAAarghh.. Die afschwulijke Mc Bike fietsen in het Vondelpark!! en door de Jordaan ;(.. Amsterdam als groot pretpark waar alles mag en niemand uit kijkt. Omdat je zo'n leuke meid bent A.M., hier een gratis tip: Huur voortaan authentieke (zwarte!) opoe en opa fietsen! Behalve leuk voor degene die erop moeten zitten ook aangenaam voor de andere amstrdam gebruikers. Lijkt me trouwens erg leuk dat gidsen (in Amsterdam!), wel eens hulp nodig?
 
anna-maria heeft gelijk 28/06/2006 | 09:14 uur
@ fausto Mac Bike fietsen zijn juist broodnodig. Mooi om de angst in de ogen van native Amsterdammers te zien zodra er een rode wolk vol zwalkende fietsers aan komt karren. waar huur je die opoefietsen?
 
Plaats jouw reactie