Zo jammer dat ik niet in Castricum woon. Wil zo graag stemmen op Steeman. Dol op hem!

Anna-Maria
op zondag 17 januari 2010 om 19:05 uur

 

Internet is raar. Het is een machine waarmee je gedachten kunt lezen. Zo volg ik al tijden op twitter Marcel Steeman. En hij heeft mijn hart gestolen. Een springerige denker die niet wijkt voor onrecht.

Gisteren tijdens een feestje kwam ik in gesprek met Marlies en Leonard uit Castricum...en ik moest het gewoon vragen..." Luister eens... binnenkort zijn er  gemeenteraadsverkiezingen bij jullie?  Op wie stemmen jullie eigenlijk?"

Het antwoord was precies de goede naam die ik hoopte. Marlies was niet te stoppen "  Marcel Steeman natuurlijk!  Hij is oprecht.  Hij is een kei. Steekhoudende argumenten. durft dwars te zijn en eigenwijs. Ik vertrouw hem!  We gaan voor Marcel Steeman!"

Ik hoorde zelfs het woord; Betrouwbaar!

Zie je wel ... ik heb gelijk. Jammer dat ik niet in Castricum woon... dan was ik zeker op slag een D66-er geworden.

Reacties op Zo jammer dat ik niet in Castricum woon. Wil zo graag stemmen op Steeman. Dol op hem!

Marcel Steeman 17/01/2010 | 19:45 uur
Wat ontzettend tof zeg! Ik denk dat ik binnenkort muffins moet gaan rondbrengen, haha. En Marlies en Leonard hebben gelijk, mijn fantastische ervaring komt voornamelijk voort uit mijn werk bij die ene boekenwinkel in Castricum. Die ene goeie: Laan.
 
MrApollo 17/01/2010 | 23:12 uur
Mmm, muffins. Ik eet mee! Zouden die van jou net zo goed zijn als die van Maria...?
 
mack 24/01/2010 | 19:57 uur
Waar ben je mee bezig mens! Hou eens op met die twitteraars (met de nadruk op raar) verering!
 
anna-maria 30/01/2010 | 20:53 uur
Lieve @mack je kent me toch. Oude liefde roest niet... maar twitter is echt zo gek nog niet... geloof me. Wat dacht je van de terugkeer van onze marnix ... nu op twitter... elke dag! www.twitter.com/marnixamsterdam maar natuurlijk heb je gelijk... zoals altijd...
 
Plaats jouw reactie