ZO, IS DAT NOU JE ROEPING?

Anna-Maria
op woensdag 09 mei 2007 om 20:40 uur

 

Het lukt me nu al tijden niet om mijn foto's op het log te zetten.

Daarom hebben jullie al vele genante en mooie momenten moeten missen. Ik geef de schuld aan web-log maar ik hoop dat het de nieuwe server op kantoor is. Nu we het toch over kantoor hebben; laat ik het maar voortaan 'thuis' noemen. Ik zit er dag en nacht en hoor soms een lieve stem aan de telefoon die me vraagt of ik vanavond thuiskom voor een nachtkus. Scherpere pijn kan haast niet.

Gelukkig zie ik wel de lol van de situatie in. wie kan nou zeggen dat z'n roeping "" Zintuigen-speurtochten-maken" is ( geen grap). Bij gebrek aan foto...probeer je voor te stellen... stapels puntzakjes van Jacob Hooij met kruiden en OMA-snoep. Bergen papieren die in de juiste tasjes moeten en een vermoeide Anna-maria met heimwee naar knuffelarmpjes en lachende oogjes.

Reacties op ZO, IS DAT NOU JE ROEPING?

Jolie 10/05/2007 | 09:06 uur
Een geweldig idee, die zintuigen-speurtocht...! En-eh, je moet die militante wijven als Heleen Mees gewoon niet zo serieusnemen: fulltime+++ werken hoeft (kan) gewoon niet! (of wil je even tandeloos als ik eindigen als je weerstand eraan gaat ;-}}}?) (over werk gsproken.. ik wacht nog op een wachtwoord... ik heb nog gebeld, je had het vast veel te druk..;-})
 
Plaats jouw reactie