Zo... daar gaan we dan. Geen weg terug.

Anna-Maria
op maandag 08 maart 2010 om 01:09 uur

 

Reacties op Zo... daar gaan we dan. Geen weg terug.

esther 08/03/2010 | 13:57 uur
wat een geweldig interview! twee inspirerende mensen. dank je wel.
 
rietje 08/03/2010 | 20:26 uur
heel erg leuk
 
Sabine Aptroot (@sabinimini) 09/03/2010 | 09:00 uur
Lieve Puur, Aller eerst, sorry voor het vreemde begin van deze reactie. Lieve schrijven aan iemand die je niet kent is wat apart. Over je gehoord via Twitter en korte berichtjes van je gelezen, dat wel, maar dat komt uiteraard niet in de buurt van iemand kennen. Zelf pas sinds heel recentelijk op Twitter ben ik blogs aan het lezen van mensen die ik volg. Het grijpt me meer dan de hele korte berichtjes, hoe leuk ook die zijn. Zodoende kwam ik op je prachtige site terecht. Zojuist heb ik het interview gekeken. Eerlijk is eerlijk, ik had niet gedacht het gehele interview uit te kijken "35 minuten, leek me wel erg lang". Echter van de eerste tot de laatste minuut heb ik geboeit zitten kijken. Duidelijk, daadkrachtig, eigenzinnig, passie en vakmanschap. Het werkt aanstekelijk. Maar wat mij vooral verraste is een feest der herkenning, van Insights profiel (geel 100, rood en groen ook goed vertegenwoordigd en blauw, nihiel) tot relatie. Ook mijn man (aanstaande) heeft veel blauw in zich om het zo maar te noemen, is vermogensbeheerder voor grote institutionele partijen en excell is een van zijn beste vrienden;-) Ik ben een fladderaar, vlinder, kan niet niet voelen en wil alles tegelijk vaak. Hier en nu. Voorbeeld, wij hebben een huis gekocht een aantal maanden geleden. Nadat we het bezichtigd hadden maakte ik een lijstje in een schattig lijstjesboekje, keurig met vulpen geschreven. De voors en tegens, bijna allemaal gevoelsargumenten met een enkele praktische noot. Mijn wederhelft daarin tegen kwam met een Excell sheet, alles op ratio met cijfers erbij. Tegelijk gemaakt, zonder dat we het van elkaar wisten. Geestig ook...wij wonen bij mijn ouders in de buurt. Omdat zijn moeder naast Maastricht woont en hij na zijn afstuderen in het Westen is gaan wonen vanwege het banenaanbod!!!! Ik kon niet anders dan reageren, al slaan nonverbale woorden soms wat "dood", enthousiasme overbrengen is zoveel makkelijker live. Zeker ook omdat het al snel "slijmerig" en niet oprecht over kan komen, zo zwart op wit. Ik ga je blog met enorm veel plezier volgen, een feest der herkenning op veel vlakken kan heerlijk zijn. Bedankt daarvoor. Ik voel me helemaal blij en geinspireert. En puur, je had geen betere naam kunnen kiezen, maar dat wist je natuurlijk al. Vriendelijke groet, Sabine Aptroot @sabinimini
 
Marloes 10/03/2010 | 21:15 uur
O wow wat een geweldig gesprek...en dan die lach die alles compleet maakt. Lekker bliven fladderen AnnaMaria
 
mack 15/03/2010 | 22:15 uur
Je bent met afstand de leukste halfbloed die ik ken.
 
Pietro 19/03/2010 | 14:17 uur
I bambini sanno come ridere! Vai, vai, vai, bella farfalla..... Insegui i tuoi sogni! Ciao, Pietro
 
Marjan 19/03/2010 | 16:27 uur
Wat een geweldig interview! Kus, Marjan
 
anna-maria 26/03/2010 | 23:22 uur
@mack ... dank je ;-)
 
Plaats jouw reactie