Zalige zondag. Plogsoap 9 februari 2014.

Anna-Maria
op zondag 09 februari 2014 om 22:41 uur

 

Dit is zo lekker. 8.45 wakker worden en een kwartiertje later doezelig aan de rand van het zwembad zweven. Echt kicken.  Voelt als MIJN  zwembad. Niemand is zo gek om op deze tijd te drijven. Dus zwem ik baan na baan...onder water.

Zon! Dan maar een rimpelig appeltje later. Zo zalig in februari...mijn huid ruikt naar UV en eindelijk warm tot op het bot. Gaat me niet om de kleur...gaat me om de graden.

Snel onder de warme douche. Haren droog föhnen en gezicht schilderen.

Ontbijt maken voor gezin. Eén van de leukste momenten van de week. Mooie gesprekken en dilemma's worden op tafel gesmeten. Rust en tijd voor elkaar. We maken afspraken en bespreken het leven.

Jongste vond ballon. Ook zo'n traditie; Keihard volleybal in mijn slaapkamer. Het werd 24-25.

Al dagen Grease in huis. Hoop zo dat dit de eindejaar musical gaat worden van jongste. En wauw...wat is Olivia toch super. Dat lijntje ook in de satijnen broek.

Heb Pritt hard nodig vandaag. Ik heb een missie. In het echte leven ben ik ook dol op @Pritt. Denk dat hij een van de meest hardwerkende journalisten van Nederland is. Hij schrijft geweldig en heeft ook vaak gelijk.

Zo! Fluitje van een cent. Muurtje bij slaapkamer nu eindelijk met gevoel. Liet foto's mat afdrukken op aquarelpapier. Spiegel is van overgrootouders. Wintertijd goed voor de klusklieren.

Waar was jij in 1982-1984? Ik heb werkelijk geen idee waar ik was. Ik leef van moment naar moment. Weet soms niet eens direct het jaartal van vandaag te noemen. Ik kom erop terug!

Verwendag vandaag. Prrring! Mijn ouders en tante Ria voor de deur! ...Mét bakken vol Italiaanse gerechten. Vers uit de oven en warm. Snel de tafel dekken en schransen!

Eerst nog even de pasta koken...Kan het grut de tafel dekken. vinden ze leuk.

 

 

 

 

NOT!

Eten wordt koud...maar ja Sven ceremonie. Patsertje...maar mag ook.

Blij dat ik niet in Tuschinski achter mijn moeder zit.

Héél lekker! Gevulde paprika was niet normaal goed!

Schoonmoeder kwam ook nog aanschuiven. Gesprek ging over aanleunwoningen, wel of niet in 'n urn, jeugdherinneringen en schoolkeuzes...

De mannen gingen richting keuken en Studio Sport.

Morgen weer een mooie dag...en een spannende!  Moet nu  plaatjes sturen naar Free Lunch. Ik geef morgen een webinar. Kijk je mee? Graties! Je krijgt slimme @Fellinger erbij cadeau!

KLIK HIER

Morgen weer een dag, morgen weer een plog! 

Reacties op Zalige zondag. Plogsoap 9 februari 2014.

marina 09/02/2014 | 23:31 uur

Bijna in m'n broek gepist bij 'Blij dat ik niet in Tuschinski achter mijn moeder zit'.

 
Krista 10/02/2014 | 00:16 uur

Hallo Anna-Maria,
Compliment voor je plog, lees 'm met heel veel plezier. Zou je mij kunnen vertellen waar je die foto's op mat aquarelpapier kunt laten afdrukken? Je hebt me geïnspireerd!
Alvast dank!
Groetjes, Krista Dekker-Schuldink

 
Anna-Maria 10/02/2014 | 08:13 uur

@Krista goede mensen, goede service http://www.fotodeboer.nl/ Aalsmeer dus...

 
marloes 10/02/2014 | 10:55 uur

Om de een of andere reden heb ik nu de Radetzkymars in mijn hoofd...waarschijnlijk toch dat tempo he?..

 
Plaats jouw reactie