You Tube als opvoedmethode

Anna-Maria
op donderdag 22 mei 2008 om 21:30 uur

 

Al een tijdje geleden ontdekte ik You Tube als opvoed-methode.

Eerst als een doeltreffende manier om Arthur(7) en Alexander (6) een goede muzieksmaak bij te brengen. Elke clip liet ik met educatief commentaar voorbijkomen...Van Abba tot ZZ-top.'Ja , die M. Jackson is geen man maar ook geen vrouw'. Het resultaat was voorspelbaar. All time favourite op dit moment is Wolter Kroes met het EK lied "Viva Hollandia"  ( klikken op eigen risico)

Volgende stap is het aankleedritueel versnellen via You Tube

en dan gaan we daarna werken aan de winter-variant

Reacties op You Tube als opvoedmethode

Helmi 29/05/2008 | 16:41 uur
Hoi anna-maria, dat lied van Wolter kroes vind ik toch wel het allerergste en ik ben bang dat we dat zelfs hier in Barcelona straks gaan horen in de Nederlandse kroegen tijdens het voetbal. Het liefste kruip ik dan even onder een stoel denk ik. Leuk laatst toen Mark de Kock hier in Barca was en hij contact had met jou! Succes trouwens met je ex twitter actie of loop ik al weer achter. Besos uit Barcelona, Helmi
 
Annamariaheeftgelijk/ puur 10/06/2008 | 00:28 uur
@Helmi, ja wat een mooi verhaal dat je Mark de Kock tegen kwam. Hij zit volgens mij vaak in 'jouw stad'. Geniet erg van jullie verhalen daat. Vooral over jullie manier van integreren.
 
Annamariaheeftgelijk/ puur 10/06/2008 | 00:28 uur
@Helmi en besos terug natuurlijk!
 
Plaats jouw reactie