Wisselkinderen...waar zijn die grobbebollen gebleven?

Anna-Maria
op maandag 30 juni 2008 om 22:29 uur

 

Wie is dat kind daar?

Minimaal twee keer per dag vergis ik me en denk ik dat een vreemde  zich in mijn territorium begeeft. Raar dat haar zoveel kan veranderen.Hij is nu groter, zijn tanden zijn langer en zijn frons nog dieper.

Maar als dit is wat hij wil...dan heb ik er vrede mee. Maar dan  niet gaan zeuren oren  verbranden. Daar heb je met lang haar namelijk geen last van...

 

Reacties op Wisselkinderen...waar zijn die grobbebollen gebleven?

mack 02/07/2008 | 00:00 uur
Ik voorspel je dat jij later een schoondochter krijgt die zegt als jij binnenkomt: "God, heb je haar weer met d'r ingebouwde fototoestel!" (Zeg ik nu altijd tegen mevrouw Mack als mijn schoonvader binnenkomt.)
 
Plaats jouw reactie