WIEBEREN

Anna-Maria
op dinsdag 30 mei 2006 om 07:43 uur

 

Om begrijpelijke redenen moest het gezin gisteravond een straatje om.

We lieten het huis achter vol verse bloemen en verantwoorde decoraties. De 5-pitter bleef brandschoon. Want het stikt van de knusse, gezellige eettentjes in onze buurt .


Moeilijk, moeilijk, moeilijk.
Kiezen we de overheerlijke trukkersmaaltijd of wordt het een Kingsize menu? Het uitzicht lokte ons naar de plek met het verse spul. De geest kreeg door het uitzicht ook een ander perspectief.

De wereld is groot en onoverzichtelijk.


Reacties op WIEBEREN

Jolie 30/05/2006 | 09:02 uur
Ah, het werd dus het restaurant boven de snelweg (en bij welks aanblik ik me altijd zo oud voel omdat ik me nog herinner dat het er niet was ;)) En en en? Ga je nu verhuizen naar een boot, lang op vakantie, iets bouwen in een polder?
 
Anna-Maria heeft gelijk 30/05/2006 | 09:06 uur
Zover is het nog niet Jolie...men kwam alleen maar ons huis bewonderen :D
 
Marloes 30/05/2006 | 11:16 uur
Aan alleen bewonderaars heb je niets...en zeker niet tijdens etenstijd... :?
 
ajmh 30/05/2006 | 12:49 uur
Voor mij geen moeilijke keus. De KFC is gewoon het beste Amerikaanse restaurant van het land.
 
brownie 01/06/2006 | 20:36 uur
Anne - Marie, ik las net je laatste logje, en kan maar een ding concluderen, je hebt gelijk, er is meer op de wereld dan loggen en zo te zien heb je binnenkort je handen vol aan de verhuizing. Ik reageer hier maar, omdat je je reacties niet hebt geactiveerd op je nieuwe log...Sinds ik mijn werkzaamheden weer opgepakt heb, en de hobby's ook weer opstarten, houd ik dus minder tijd hiervoor over, en eist mijn partner me ook meer op. Jou partner heeft dus ook gelijk....... Misschien dat ik je IRl nog een tegenkom in A dam, en grote stad , maar ik ben er zeker twee dagen in de week en binnenkort ook met P.'s klas naar het Anne Frank huis en het Rembrandt museum. P. is sowiso dol op musea en de meeste hebben we ook al gehad in 'adam... Groetje, en misschien tot de volgende winter in Logland ???
 
Plaats jouw reactie