WIE MAAKT ME LOS?

Anna-Maria
op maandag 12 december 2005 om 09:57 uur

 


Op mijn moonboots stond ik zondag trots op een kerstmarkt in Oud-Valkeveen.

Wat verkocht ik op mijn kraam; kaarsen, kerstkransjes, kaarsenhouders en vasen.
Allemaal spullen uit de winkel van Edward en zijn broer. Ik was fanatiek genoeg om de omzet van gisteren te verpulveren ( 9 Euro). Maar het is moeilijk harde Euro's scoren zonder klanten.

De eerste dag werd de markt bezocht door 4 (!) bezoekers. De locatie was mooi maar niemand wist ervan. De bezoekers bleken steevast bekenden, buren of familie van de kraamhouders.

Raar gezicht. Iedereen kijkt strak naar de prooi waarna iemand roept; " Heeee, wat leuk dat je bent gekomen" Smak, smak, smak. Door het bezoek van mijn zus en moeder heb ik mijn omzet kunnen verdubbelen.

TIP: Vanaf volgende week hebben ze een ijsbaan. Rond 5 uur is het geweldig daar met kleintjes. Alles mooi verlicht, fakkels aangestoken en de speeltuin voor jou alleen.

Reacties op WIE MAAKT ME LOS?

Ut menneke 12/12/2005 | 10:05 uur
hoi hoi Anna,is het mss raadzaam voor eens wat reclame te gaan maken van jullie kerstmarkt!!!Dan komen de mensen vanzelf he!!!Je hebt trouwens een hele leuke site!!Kom je ook eens bij mijkijken?? Knuf menneke
 
Lib Aria 12/12/2005 | 11:14 uur
Tja met wat reclame zou het, mits de reclame goed gevoerd is en bij de juiste mensen, wat drukker kunnen zijn hxc3xa8... Maar misschien is het juist de bedoeling van het een beetje intiem te houden. Onder ons kan het gezellig zijn, n'est pas !!! ;)
 
HUUB... the master of the dots 12/12/2005 | 11:32 uur
procentueel een perfecte stijging... maar toch...
 
marina van dongen 12/12/2005 | 12:41 uur
Oud-Valkeveen is een van de beste dingen die het Gooi te bieden heeft, maar het ligt inderdaad nogal verscholen. We hadden er afgelopen zomer een bruiloft en zelfs met de auto was het nog een hele toer om er te komen, in het donker.
 
Erik 12/12/2005 | 12:55 uur
De aanhouder wint, dat omzet record wordt nog wel verpulvert.
 
ork 12/12/2005 | 13:21 uur
wat een mooie locatie met nep sneeuw en haardvuur wat jammer zo weinig mensen en wat een speelgenot voor de kinderen .
 
Marloes 12/12/2005 | 13:27 uur
Geef mij maar een middag in de winkel van Edward en ik ben dik tevree.
 
Anna-Maria 12/12/2005 | 14:09 uur
@ marloes is wel een stuk warmer @ marina wist jij van de kerstmarkt af? Of mag je geen plaatselijke krantjes lezen van je VKtijger.
 
mette 12/12/2005 | 14:59 uur
och gut! basisregel 1: reclame maken natuurlijk ;-) vind het toch dapper van je hoor, dat je op zo`n markt bent gaan staan :-) wat betreft de kerstkaarten na het nieuwe jaar --> hahahaha echt iets voor jou :D
 
Rob 12/12/2005 | 21:00 uur
Wij waren er ook ( snel ) Maar je, wel nuchter,............. :P
 
anna-maria 12/12/2005 | 21:43 uur
@ Rob, waren jullie er ook???? Ben je ook op de kerstmarkt geweest? Vond je het ook zo triest? Hoezo nuchter? :(
 
marina van dongen 12/12/2005 | 21:57 uur
Ik lees het sufferdje eigenlijk nooit. Als ik vrij ben en ergens heen wil, kijk ik desnoods even op internet wat er te doen is. Zo ben ik ooit op een uiterst beklemmend kerstmarktje in de Lage Vuursche beland. Allemaal vrouwen met blauwgespoeld haar. Was blij toen ik weer thuis aan de borrel zat. Maar geef volgende keer vooral even een seintje.
 
Plaats jouw reactie