WESPENNEST

Anna-Maria
op woensdag 11 januari 2006 om 10:17 uur

 

Ik waag het er maar weer eens op.

Mijn vorige log ter ere van mijn Kapper-zus heb ik , na haar afkeuring per telefoon/mail en sms maar laten verdwijnen. Miscommunicatie komt in de beste families voor, nietwaar? Daarom hou ik het flink oppervlakkig doch positief:

Mijn moeder werkte al op haar veertiende als kapster. Huizenhoge kapsels waren haar expertise. Op mijn leeftijd, met drie kinderen, waagde ze de stap naar een eigen zaak. Kapper-zus heeft 1 januari jl. deze stap ook genomen en nu is het tijd voor de metamorfose.

Kasten/ spiegels/lampen...alles is verdwenen. Dag en nacht werken man en vader om haar nieuwe droom in te richten. Net als haar oudere zus heeft ze een internetverslaving...maar dan een die flink geld in het laatje brengt:

klik hier op marktplaats en zoek op de naam Vally ( het is keurig)

Reacties op WESPENNEST

Jolie 11/01/2006 | 13:39 uur
Vrienden van mij zullen dat Heel Jammer vinden, als al die Echte Amsterdamse Zaakjes zullen verdwijnen, dus hopelijk houdt ze iets van de sfeer vast! Hoe modern en mooi ze hem ook maakt :) En je zus verkoopt beeldige daby-kleding :) Het is dat ik meer kleertjes heb dan in onze kastjes passen.. ;)
 
Jolie 11/01/2006 | 13:40 uur
daby=baby
 
mette 11/01/2006 | 19:49 uur
leuk en betaalbaar!
 
Anaid 11/01/2006 | 22:10 uur
de winkel zal xc3xa9cht heel mooi worden, en ik kan alvast verklappen, dat er wandlampjes mxc3xa9t lampenkapjes zullen gaan komen, en grote spiegels met barokke lijsten met zilver... Dus het blijft een hoog veerkamp gehalte houden! ;)
 
Plaats jouw reactie