Werken omdat het leuk is.

Anna-Maria
op zondag 26 oktober 2014 om 02:17 uur

 

Moe. Best wel kapot. Voeten branden en de zwaartekracht trekt aan me.

Het is vier voor twee in de nacht en ik ben gelukkig. Een lange werkdag en avond en nacht. Mooie mensen ontmoet, fijne stoere collega's en zo ontzettend mijn best gedaan. Overdag een instagramworkshop... 's avonds een familiefeest organiseren. Man werd vijftig. Superlocatie midden in een bos. veel gesleep en pionieren.

Ik weet dat er makkelijkere beroepen zijn. Denk dat niet veel mensen mijn tempo en leven zouden trekken. Geen privé tijd, nooit rust, altijd alert. Maar echt...ik ben nu zo blij dat alles vandaag nog beter dan goed is gegaan.  Daarom doe ik het ook. Het is niet mijn werk, het is mijn drang.

En nu sleep ik mijzelf naar bed...

Muziekje van de dag pept me wel nu op. Dit is zo tof. Blijf kijken. Eerste dertig seconden is gapend saai. Maar daarna... Hou in gedachten--> dit is gemaakt door de plaatselijke gezonde plantjes-mensen in Idaho om via de lokale tv te laten horen dat ze een verkoopdag hebben. Hoe cool kun je dat brengen...en speels.

Zo hoort het leven te zijn. Geen gedoe..lol maken, geld verdienen en de wereld gezonder maken. Samen. Mag ik je voorstellen de Peacefull Belly.

Reacties op Werken omdat het leuk is.

Yvette Luikinga 26/10/2014 | 09:21 uur

Ik zou het tempo niet volhouden, klopt. Maar ik kan niet wachten tot ik weer jeukende vingers heb en er vol tegenaan kan gaan. Jouw enthousiasme en passie zijn aanstekelijk, thanks!

 
Elja 26/10/2014 | 19:46 uur

Jouw tempo, de energie die daarbij vrijkomt, daar krijgen wel allemaal een beetje van mee. :)

 
Plaats jouw reactie