Weer naar school... vanaf nu elke donderdag een beetje slimmer en sneller in het hoofd.

Anna-Maria
op dinsdag 03 februari 2015 om 00:13 uur

 

 Ik moest me melden bij een oud jongensinternaat. Ergens bij bomen en blubber.Tijd voor school. Vanaf nu elke donderdagmiddag en avond. Ze maken me daar vóór de maand juli een GROTE Digitale Leider.

Zo raar. Plots zit ik weer in een klas. Net als toen...Alleen nu niet in tijdelijke containers in Amsterdam-Noord . . Vorig jaar werd ik Engaging Woman of The Year. De prijs was dit: een prestigieuze opleiding Digitale Marketing en Leiderschap aan Beeckestijn Bussines School in Soesterberg.

Dat klinkt niet alleen goed. Dag één heb ik achter de rug. ..het ís gewoon goed!  Tuurlijk deel ik met jou mijn gevecht en inzichten. Vanwege digitale deeldrang zit ik per slot van rekening  maandenlang in dit oude nonnenklooster.

Vliegende start kwam van Egbert Jan van Bel .  Hou je vast. We gaan terug naar 1996. Tijd om te netsurfen in cyberspace jij Digibeet! Opdat wij wereldburgers beter communiceren!

 

 Zijn college was een reis van de oertijd richting toekomst. We hadden het over

De lendingclub. Waarom lenen bij een bank?

De Duitse Fidor bank. Rente afhankelijk van likes.!

De vrijheid van bellen met GiffGaff

En over de Homo Digitalis, touchpoints, value leadership, operation excellence, breinsnijden en het motto

Het experimenteren van vandaag is het leren voor morgen.

 

Ik geef toe. De stapel boeken was schrikken. En dan heb ik gelukkig nog letterverslaving.

College twee was Ment Kuiper de baas. Over strategie en plan. Aan het einde van het college spatte ik bijna uit elkaar van fanatisme. Ik ga deze studie zo goed afronden. Minimaal een acht. Enige obstakel is tijd van leven. Maar dit moet. Hoor je me? Minimaal een acht! Zonder een digitale gladjakker te worden. Want je weet toch? Het internet is menselijk!

Tien december sprak ik bij de Social Media Club in Amsterdam. Over digitale echtheid. Er is al genoeg nep in de wereld.

Ik duik nu in bed met Steven van Belleghem.  Lekker boek. 

Reacties op Weer naar school... vanaf nu elke donderdag een beetje slimmer en sneller in het hoofd.

Plaats jouw reactie