WEB STREEPJE LOG INTERVIEW

Anna-Maria
op dinsdag 27 maart 2007 om 17:24 uur

 

Over het hoe en waarom van het loggen.

Net voor een mooie tocht naar Broek in Waterland had ik een lang telefoongesprek met iemand van web streepje log.

Blijft toch altijd moeilijk om onder woorden te brengen waarom ik mijn gedachten op een toetsenbord druk in plaats van deze direct de wereld in te schreeuwen.

Ik had het over drang, logvrienden, foto's en woorden.

Hij had het over tijd ?( zeker een klein uur), waarom ?( de drang en inspiratie), wie? ( (mensen met mooie gedachten en woorden of beeld kunstenaars) en hoe ?( ik ben nog steeds voor een weblog workshop voor de ontheemden na de verhuizing).

Moet wel bekennen dat het raar blijft om over mijn gratis hobby te praten.

Heb jij dat ook?

Reacties op WEB STREEPJE LOG INTERVIEW

Sara 28/03/2007 | 09:37 uur
En waar kunnen we het resultaat van dat interview lezen of horen? Ik ben wel benieuwd!
 
Brownie 29/03/2007 | 10:01 uur
Ik neem aan dat je de workshop verhuizing van Weblog bedoelt ? web-log was wel mijn ding, maar ettelijke teleurstellingen later ( en niet eens die %%$^%$ verificatiecode ) naar punt.nl verhuisd. Op de een of andere manier " loopt " het ook niet meer, maar ik blijf loggen en inderdaad kijken, lezen en reageren bij mijn favo logs ! Stiekum had ik bij de DutchBloggies wat meer inside info gezien/gehoord, maar helaas..
 
Anna-Maria heeft gelijk 29/03/2007 | 23:21 uur
@ sara het was onderdeel van een onderzoek. Gaat allemaal op de grote hoop met als uitkomst dat men niet tegen advertenties is Dat is mijn theorie
 
Anna-Maria heeft gelijk 29/03/2007 | 23:36 uur
@ brownie ik hoop op een online workshop bloggen door gastdocent Meisje van de slijterij...
 
Brownie 30/03/2007 | 00:11 uur
Strak plan ! Meisje ? kijk je mee ?
 
Marloes 31/03/2007 | 21:26 uur
Dan meld ik me ook alvast aan ...krijgt meisje er vast weer een nieuwe baan bij..:o)
 
Meisje 05/04/2007 | 23:53 uur
Wahahaha, ik ben beschikbaar :-)
 
ChabrellIgan 19/04/2009 | 05:02 uur
God dag! Kan jag ladda ner en bild fran din blogg. Av sak med hanvisning till din webbplats!
 
Plaats jouw reactie