Wat nog allemaal in één leven? Heel veel klots-oksel momenten! Blog 4/2222

Anna-Maria
op donderdag 16 april 2015 om 23:40 uur

 

 

Al vanaf het eerste moment dat ik dit schema onder ogen kreeg haat ik het!

Bah en belachelijk.

Zie je hoeveel vierkantjes één mensenleven telt?  Stom rotding. Met die stomme pijltjes en voorspelbare situaties. Bah. Ik wil helemaal niet dat dit eindig is. Het leven is te leuk.

Wat ik met al die komende vierkantjes ga doen?
Ik ga het volproppen met kwaliteit en heel veel liefde. Op het einde is dát namelijk wat je je herinnert.Oh...en natuurlijk de enge, spannende, akelige, klots-oksel momenten.

Dat is ook voorspelbaar.
Wat dacht je dan? Die blauwe enveloppe? Dat weekendje overwerken? dat complimentje op de maandag? Welnee! Alleen maar de adrenaline piek-punten. De momenten waarop je moet vlammen.

Daarom forceer ik elke week een klots-oksel moment.  

Elke week moet ik de tijd even stil laten staan.Iets onverwachts gaaf beleven. het moment bevriezen. Groot of klein...maakt niet uit. Klots-oksel momenten helpen onthouden namelijk. Geloof me.

Ik heb altijd gelijk.

Reacties op Wat nog allemaal in één leven? Heel veel klots-oksel momenten! Blog 4/2222

Woolywoot 16/04/2015 | 10:23 uur

Talent dat je er bent! Dit heb ik dus helemaal gemist he in 2010. Het boek heb ik trouwens ook gelezen rond die tijd. En je hebt ook zo'n mooi filosofisch doek om á la Socrates ;-) Maar God. Ook dát staat je. Ik voel de tijd rekken als je héél lang op gaat in een madeliefje. Of bij het volgen van een mier. Of zoals nu, door de discobal in mijn keuken rond te draaien als de zon erop schijnt en al die mooie lichtvlekjes op de muur zien zwieren. Dan duurt de tijd écht langer omdat ik er even tijd voor néém. Tijd rekken is tijd pakken, voor iets waarvan je eigenlijk dacht dat je er de tijd niet voor had.

En wat een interessant schema! Kende ik niet..ik zit zo'n beetje op de helft. Maar ik gedij beter bij een hogere leeftijd dus ik ben nog lang niet bang ;-)

 
Marloes 16/04/2015 | 16:12 uur

Ik weiger te kijken naar stomme schema's ...pakken wat op me af komt en genieten van elke dag...Van dat ding hierboven ga je scheel kijken...niet doen dus

 
Anna-Maria 17/04/2015 | 00:52 uur

@roos je hebt gelijk... geen angst!

 
Anna-Maria 17/04/2015 | 00:57 uur

@Marloes ...ja! Elke dag...

 
Plaats jouw reactie