Wat heb je gemist bij het Uur van Puur op 1 september?

Anna-Maria
op maandag 01 september 2014 om 23:30 uur

 

Het was GEWELDIG! Bulken coole helden op een rij in mijn eerste uitzending. 

Social Media Radio zoals het hoort. Ik ben blij. Het was een tjokvol uur van Puur.! Heb je geen tijd om terug te luisteren.  Of gewoon geen zin?

Jammer... want mijn muziek was ook om te smullen. Wel zin? Klik hier voor de uitzending. 

Wat waren de onderwerpen?

Sander Duivestein nam ons mee naar de digitale echoput. Dankzij de  algorimes van facebook zien we wat we willen zien. En dat is niet altijd de werkelijkheid! Echo...echo. Mooi artikel daarover is hier te lezen. Hoe het werkt? Je ziet wat je liked.

Pionier Erwin Blom legde uit waarom zijn handpicked mailtjes een kadootje zijn voor je mailbox. met liefde gekozen. Nieuw initiatief van Fast Moving targets. Ik ben fan. Elke dag al.

Elja Daae kwam vertellen over het fascinerende fenomeen #Blogpraat. Elke maandag verzamelen hardcore Bloggers zich 's avond op de twitterspeelplaats op de hashtag Blogpraat. Men maakt elkaar blij, slim en geeft opbeurende tips en schouderklopjes.  Elja komt vanaf nu elke week in de uitzending met een vette blogtip.

Elja's vette blogtip van deze week: Doe het gewoon! Niet dralen, zeuren of wachten op perfectie. Gewoon doen! Goed voor jou en je biznizzz... 

Martijn Aslander sloot het Uur van Puur af. Hij gaat verder dan de trend van wearables. Hij draagt niets OP de huid maar er IN! een chip die letterlijk deuren opent en  het leven nóg makkelijker maakt. 

Wat is het leven toch mooi! Hier de reuring reacties op een rij. 

pst. extra mooi. Muziekverzoekje van Erwin Blom. Prachtig lied van Pip Blom. Dochter van .  Prachtig en gelijk een mooi voorbeeld hoe de muziekwereld van nu werkt-. eigen initiatief, crowdfunding en talent die vanzelf boven komt drijven! Go Pip! 

Reacties op Wat heb je gemist bij het Uur van Puur op 1 september?

Plaats jouw reactie