Wat doe je als je het even niet meer ziet zitten van vermoeidheid? Bakken natuurlijk!

Anna-Maria
op zondag 20 juni 2010 om 20:51 uur

 

Voor

Bijna nooit kom ik hem tegen...de man met de hamer.

Ik ploeter, ren en schuif alles op mijn weg aan de kant. En dan past het allemaal nxc3xa9t. Gisteren kreeg ik hem vol in de smoel.  Er kon geen lachje van af. Zelf het uitruimen van de auto leek een bijna onmogelijke klus. (Om eerlijk te zijn... dat xc3xads het doorgaans ook).

Op zulke momenten helpt maar xc3xa9xc3xa9n ding. Vastbijten en bakken. Niet me mee laten sleuren in het weexc3xafge gevoel, maar juist tandje erbij en een duik nemen in de voorraadkast en eieren breken.

Niets is leuker en heilzamer dan het kleine geluk...

Na

Reacties op Wat doe je als je het even niet meer ziet zitten van vermoeidheid? Bakken natuurlijk!

Roos 23/06/2010 | 17:50 uur
Prxc3xa1chtig!! Ik stop net toevallig een voor het eerst zelfgemaakt worstebroodje in mijn mond...o, en nu snel terug naar het kleine geluk
 
Plaats jouw reactie