WANDELEN IN EEN NIEUWE WERELD

Anna-Maria
op maandag 11 juni 2007 om 15:50 uur

 

Kip en spinazie pruttelen op het ouderwetse gasfornuis. Vandaag vroeg eten want het is tijd voor de avondvierdaagse.

Edward liet ik op de voorpagina van het Parool het aantal mannen tellen bij de Amsterdamse variant. "Dat zijn toch geen mannen." Niet gelukt dus. Bij de kleintjes wel. Al weken bouw ik de spanning op; Medaille, kilometers, afzien. Ik heb het zo nu en dan over vroeger, toen mijn opa met pakjes sunkist wel vijf keer opdook langs de route.

Eindelijk gaan de jongens Aalsmeer lopend bekijken in plaats van hap-snap vanaf de achterbank.

Vorig jaar liep ik hem ook.Alleen en soms met de jongste in een buggy.  Een spontaan onderzoekje omdat ik wilde weten of ik die nieuwe wereld en haar bewoners wel leuk genoeg vond. Het viel niet tegen. Wel allemaal erg netjes (mooie tuin/ gladde haartjes/ gestreken kleertjes).

Zie het maar als een vervolgonderzoek. Iemand nog suggesties waar je het dan over moet hebben tijdens zo'n tocht? Zucht, ik haal de appelmoes maar uit de koelkast.

Reacties op WANDELEN IN EEN NIEUWE WERELD

Jolie 11/06/2007 | 19:00 uur
Kijk dat is al een medaille waard: Het Parool lezen in Aalsmeer :-)! En eh, suggesties tips, nee, meestal blijven alle onderwerpn die ik me tevoren 'bedenk voor pijnlijke stiltes' in de kast... :-)
 
ork 11/06/2007 | 19:40 uur
morgen precent
 
marina 11/06/2007 | 20:52 uur
Anna heeft de pet van tante Jet -wie ik? ja jij! -ikke niet! -wie dan? Alexander heeft de pet van tante Jet -wie ik? ja jij! -ikke niet! -wie dan? enz. enz. (500 keer minimaal)
 
Jan Hamelink 11/06/2007 | 21:08 uur
Het weer Politiek Het weer De tuintjes Het weer weer Mama, zijn we er al? (vooral dat, 500 keer) Ik zou er een speurtocht met een prijs op het eind van maken. Zoek 5 vlinders, 5 bloemen, 5 mensen die je kent enz. enz. Je merkt, ik ben heel goed in het bedenken wat anderen moeten doen bij iets waar ik zelf niet aan begin...
 
brownie 11/06/2007 | 21:50 uur
Vakanties ? Voor mannen, voetbal ( blehhhhh ), vrouwen ( ik begrijp ze niet ) Voor Vrouwen, de nieuwste libelle, margriet flair ( bleh ) en mannen ( ik neem aan dat wij ook onbegrepen zijn ) De angsten die sommigen uitspreken over de toekomst van hun kinderen en hun gezondheid, zodat je gerustgesteld vast kunt stellen dat je daar niet de enige in bent.
 
bianca verkaik- dronkers 22/11/2007 | 22:29 uur
hoi Annamaria Ik zat even dat stukje te lezen over de avondvierdaagse dat je opa op ieder hoek stond, dat kan ik me nog goed herinneren. Nu loop ik hem zelf ook met de jongste. groetjes bianca
 
anna-maria heeft gelijk 24/11/2007 | 00:11 uur
@bianca dronkers...wat leuk. Daar ben je! Ja, mijn opa. lang geleden. Hoor dat we elkaar gauw weer tegen komen. Hoeveel kinderen heb je nu dan?
 
Plaats jouw reactie