Waarom ik twitter.

Anna-Maria
op woensdag 08 oktober 2008 om 20:55 uur

 

Natuurlijk kun je beweren dat de computer je wereld kleiner maakt.

Maar ik beweer juist het tegendeel. Dankzij de ontmoetingen via mijn log en via twitter heb ik de laatste jaren zoveel fantastische supermensen ontmoet. Ik geloof dat je , juist door de PC, eerder in aanraking komt met gelijk gestemden. Mensen die me  laten bulderlachen, peinzen, blij maken met nieuw leven of mooie gedachten of juist een hele dag laten piekeren door hun tegenslagen.

Hierboven een filmpje van de hutspot avond die @amsterdamant organiseerde, precies de juiste sfeer is er gepakt. Onbevangen genieten van leuke mensen en positieve vibes. Niet eerst een uur lang converseren om het ijs te laten smelten. hoeft allemaal niet.

We kennen elkaar toch al langer dan vandaag?

deze video is een antwoord op de log van marina

Reacties op Waarom ik twitter.

Fausto 08/10/2008 | 23:48 uur
kweetutnietzozeker lieve a.m. ik zie ook wel eens raars. of eenzaams. soort stil schreeuwen om bevestiging of bestaansrecht. als 'buitenstaander' zie ik in jouw filpmjes een bepaalde warmte door de levende muziek, en daar omheen zitten individuen met een dingetje in hun hand. ze praten niet, ze bewegen niet, laat staan dat ze samen 'zingen'. en ik lees ook wel eens een stel, koppel, paar, noemt wat je wil, en volgens mij zitten die in het zelfde huis met elkaar te twitteren. ikweetutniet, is met alles en iedereen in contact zijn niet hetzelfde als met niets en niemand verbonden zijn?
 
marina 09/10/2008 | 09:17 uur
@fausto: hoezo 'bewegen niet'? Ik sta potdorie te dansen!
 
anna-maria 09/10/2008 | 09:19 uur
Fausto, er zit een kern van waarheid in je woorden. Maar ik denk werkelijk dat ik heel veel mensen anders niet had ontmoet doordat ik zulke lange werkdagen maak.
 
mack 10/10/2008 | 09:23 uur
Wie kan er zo goed zingen/gitaarspelen? En waarom is alles zo donker gefilmd?
 
anna-maria 10/10/2008 | 10:01 uur
Dat was ik! Herken je me niet???
 
mack 10/10/2008 | 12:04 uur
Zo goed ken ik je nou ook weer niet dat ik je met het licht uit herken.
 
fausto 28/10/2008 | 19:33 uur
lieve a.m., werk dan wat minder hard :) laten we wel wezen, ik heb grote bewondering voor je, maar als twitter 'outsider' kijk ik een beetje vreemd tegen de 'insiders' aan.
 
Anna-Maria 06/11/2008 | 00:33 uur
@Fausto snap het soms zelf ook niet ....
 
Plaats jouw reactie