Voor alle selfie's die dol zijn op instagram...meezingen mag.

Anna-Maria
op zondag 16 juni 2013 om 22:21 uur

 

 

ontwerp poster: Zeauw

Alweer meer dan twee jaar geleden bedacht ik samen met Sebastiaan Lindenhof  en Roos van Vugt de Instagramwalk in Amsterdam. Het was oktober 2011. Die van NY en Londen waren net achter de rug en het leek me zo geweldig en raar om al die vreemde instagrammers op een zondagochtend te zien zwalken door mijn lievelingsstad.

De ochtend werd niet alleen raar. Het was magisch. Flarden onuitwisbare momenten... @Ikbendaf die met ons sprak over iets raars als Occupy Wall street ( Wasda? We keken haar met grote ogen aan), Ruben Steeman die ons Instagram-art bijbracht en het had over noodzaak om elke dag een andere fietsroute te kiezen. Marianne Hope die sprak over haar favo-layers en Joost Geurtsen over de ultieme visionaire instragram marketing-strategie. 

Magisch was vooral een stroom wazige, dromerige mensen die dansten door de stad.Oog achter iphone. Van kleur naar kleur. Van krakkemikkig huis naar politie motormuis. Instagram was nieuw en geweldig.

Instagram is nog steeds geweldig. Niets leuker dan op vaderdagochtend genieten van een timeline vol vroege vogels, feestgangers aan de andere kant van de wereld en verschrikkelijk lelijke vaderdagkadootjes met trotse hoofden. Het is alleen voorspelbaarder. Maar niet minder cool. Het blijft ultieme social media omdat je elkaar begrijpt zonder woorden. Grenzenloos!

Wat ik bedoel met voorspelbaar? Kijk maar naar deze geweldige clip en tel je valkuilen....zingen mag ook!

Reacties op Voor alle selfie's die dol zijn op instagram...meezingen mag.

Michiel 17/06/2013 | 11:33 uur

Slik. Ik voel me ineens een ontzettende lul. (note to self: Hipstamatic-foto van gemorste Sprite onmiddellijk wissen)

 
Marloes 17/06/2013 | 15:48 uur
  • Note to self* ...geen blote voeten meer...
 
Plaats jouw reactie