Voetbal plaatjes maffia.

Anna-Maria
op donderdag 05 februari 2009 om 02:03 uur

 

voetbalplaatjes maffia by you.

Pure adrenaline voor de echte verzamelaars.

De strijd om de voetbal plaatjes is weer losgebarst. Het strijdtoneel is de ingang van de Albert Heijn in Aalsmeer.

"Toe Mama" Met smekende blik kijkt hij me aan. "Mag ik nog even naar de supermarkt?" Met tegenzin draai ik de auto weg van het schoolplein en rij niet naar huis. Nee, ik rij naar een tochtige hoek met een automatische schuifdeur en flink veel concurrentie.

Mijn zoon heeft namelijk een nieuwe hobby; bedelen!

Eindelijk heeft hij geluk...Normaal is het niet handig om te klein te zijn voor je leeftijd. Maar bij deze missie is het juist geen handicap.

Tien minuten lang zit ik in de auto en zie hem loeren en smeken. Soms komt er een medewerker naar buiten die de kudde fanatieke verzamelaars weer achter de getrokken lijn zet. "Achter de lijn blijven jongens, anders gaat de deur niet meer dicht". Na tien minuten toeter ik hem weer naar mijn achterbank. Het is zat zo.

De oogst is xc3xa9xc3xa9n lullig zilverkleurig pakje. Maar voor hem is het puur goud.
jelmer 89 stuurt een brief! Met plaatjes!

Reacties op Voetbal plaatjes maffia.

Yukiko 05/02/2009 | 14:16 uur
Geen appie hier en al helemaal geen voetballiefhebbers. Het blijft me allemaal bespaard!
 
Eva 05/02/2009 | 14:50 uur
Kan ik die 10 zakjes die ik laatst van de cassixc3xa8re kreeg ergens heen sturen? Doe er niks mee, maar heb ze wel bewaard om iemand er gelukkig mee te maken.
 
anna-maria 05/02/2009 | 22:43 uur
@eva ontzettend graag! Anna-Maria Singel 385 1012 WL Amsterdam...eeuwig dankbaar!
 
Eva 06/02/2009 | 09:22 uur
Okxc3xa9, ze komen er aan!
 
Eddie 06/02/2009 | 21:07 uur
Over 10 jaar wordt Arthur Mantel verzameld en ingeplakt.....!Ik hoop, dat ik dat mee mag maken.
 
mack 08/02/2009 | 22:49 uur
Ik ben ook al belaagd bij AH. Zelfs in een dorp als Vaassen gebeuren die praktijken al.
 
Marloes Ratten 25/02/2009 | 15:09 uur
Ik zal eens kijken hoeveel pakjes ik nog weet te verzamelen. Natuurlijk zal ik ze dan even opsturen. Dat arme kind in de kou, dat kan natuurlijk niet! :) (heb die maffia trouwens ook gesignaleerd, maar die waren wat ouder... en behoorlijk intimiderend (niet genoeg though want ik heb ze gelukkig nog!).
 
Plaats jouw reactie