VIJF DINGEN DIE JE ALTIJD AL VAN ANNA-MARIA WILDE WETEN, MAAR NOOIT DURFDE TE VRAGEN

Anna-Maria
op dinsdag 26 december 2006 om 12:19 uur

 

Book_open1

Tijdens de verjaardag van Alexander fluisterde iemand het al in mijn  oor; "Weet je al dat je bent getagd door HJ ?" 

Nee, het is geen enge ziekte maar een olievlek waar niet aan te ontsnappen valt. Ik moet  nu vijf dingen over mezelf vertellen die nog niet zo bekend zijn.

Valt er nog wat te vertelen na een jaar weblog?

Ik ben een open boek op het log en het 'levende' leven. Al eerder deelde ik op het web mijn zwak voor vuilnisbakken en mannen die Zweeds praten. Kan het nog dieper? Ok.. zomaar vijf dingen uit het blote hoofd.

  • Zonder streng regime val ik pas in slaap met een boek naast me en het licht aan
  • In mijn leven heb ik niet meer dan vijf keer ramen gelapt
  • Ik ben dol op groepen mensen die ik nog moet leren kennen, maar word zenuwachtig van mensen die ik heel goed ken.
  • Ik leef zonder spijt
  • Opa mis ik elke dag

De olievlek sijpelt door naar Fien, polderzilver, tasz, de prima en nirvana allemaal mensen waar ik schreeuwend graag meer over wil weten. 

Aan de slag dus...jij ook Polderzilver!

Reacties op VIJF DINGEN DIE JE ALTIJD AL VAN ANNA-MARIA WILDE WETEN, MAAR NOOIT DURFDE TE VRAGEN

Nirvana 26/12/2006 | 18:08 uur
@Anna-Maria: Hier heb je er alvast eentje: 1. Onze hoofdmaaltijd van vanavond kostte minder dan 1 Euro. Dat was een eenvoudiger maaltijd dan voorzien. De kaas op de geplande pizza was namelijk gaan schimmelen (vreemd: uiterste verkoopdatum vandaag). Ik heb toen patat gebakken.
 
Natasza 26/12/2006 | 20:47 uur
Hi Anna-Maria, 5 dingen dus, dingen die nog niet bekend zijn van mij. Mmm, moet er even over nadenken en zal proberen vanavond op mijn site te zetten. Moet jouw nieuwsgierigheid zo snel mogelijk tegemoet komen nietwaar? ;-) Carpe Diem en gefeliciteerd met je zoontje. Merry X-mas Tasz
 
ork 27/12/2006 | 16:09 uur
met je uit spraak mensen die ik ken word ik zenuwachtig maak je weer lekker vrienden
 
Anaid 27/12/2006 | 21:14 uur
Snif..ik mis Opa ook elke dag...
 
dePrima 27/12/2006 | 22:25 uur
Ok, ok, ik moet er wel even over nadenken. Tss, kom je thuis van een rustig kerstweekend...... Nog een geluk dat het maar vijf dingen zijn :-). Morgen niet, dan komen mijn ouders op bezoek en daarvan raak ik altijd erg in de stress, dat is vast xc3xa9xc3xa9n.
 
Nirvana 28/12/2006 | 17:29 uur
Gedaan.
 
bdb/mopperpot 01/01/2007 | 02:47 uur
ik doe niet aan tags, goed 2007!
 
Plaats jouw reactie