VIER HANDEN OP EEN BUIK

Anna-Maria
op woensdag 26 juli 2006 om 08:23 uur

 

Arthur_geboren

Babyfoto's herken ik  alleen door de datumcode op de achterkant van de foto.

Dezelfde kleren, dezelfde wieg, dezelfde kale kop.  Binnen 15 maanden een baby erbij maakt nummer twee tot een deja-vu, een BLUR, een triatlon.

Vaak hoorde ik:" O wat leuk, dan kunnen ze later samen spelen."  Mijn chronisch vermoeide hoofd hoorde het aan en dacht:  "was het maar zover"!

En ze hebben gelijk gehad! KLIK voor video( 34 sec.)

Vooral deze zomer beleven Arthur en Alexander pure pret. Ik hoor hun lachjes en geheime grapjes. Ze zitten in dezelfde klas, hebben dezelfde vriendjes en vinden elkaar geweldig.

Na de vakantie ia alles anders. Arthur gaat naar groep 3 en krijgt een eigen leven.

Alexander;" Dan pak ik een boek en dan ga jij me voorlezen, he Arthur?"

Reacties op VIER HANDEN OP EEN BUIK

MeisjeMeisje 26/07/2006 | 10:41 uur
En dat gaan ze doen ook! De mijne schelen iets meer, 2,5 jaar en lijken niet zo op elkaar als die twee van jou, maar de oudste las de jongste wel voor zogauw hij dat kon op de rand van het bed van zijn broertje. Geniet ervan!
 
Sandra 26/07/2006 | 11:19 uur
Wat zul jij genieten en trots zijn op deze twee heerlijke ventjes... Die lachjes werken aanstekelijk en hun samenspelen ontroert...! (Ik kan niet wachten om ook in het "moederleven" te stappen)
 
Jenni 26/07/2006 | 12:09 uur
Die van mij schelen 2,8 jaar ongeveer en doen op het moment bijna niets anders dan kijven. maar soms, heel soms.. spelen ze samen en lachen ze. En soms.. geven ze elkaar kusjes en kruipen ze tegen elkaar aan op de bank. Heel soms. Ik koester die momenten, en hoop stilletjes dat die schaarse momenten wat vaker zullen voorkomen. Maar het begin is er.
 
Marloes 26/07/2006 | 16:13 uur
Mijn kinderen schelen 21 maanden, maar toen had ik er ook meteen 3. Ik heb geweldige momenten op video en geweldadige op mijn netvlies..:o) Het komt allemaal prima voor elkaar met jou twee jongens, dat zie je zo.
 
wilgengebroed 27/07/2006 | 10:43 uur
mooie momenten, fijn dat je logt :)
 
Plaats jouw reactie