Verliefd op Radio Aalsmeer. Dag en nacht.

Anna-Maria
op woensdag 11 mei 2016 om 00:22 uur

 

Ik kan niet voor de helft dingen doen. Gretig leven doe ik elke dag.

Dat is prettig en ontzettend onhandig. Mijn succes in het leven heb ik te danken aan toegeven aan mijn obsessies. Als iets moeilijk, ongrijpbaar en eng is dan fascineert het me. Alles, maar dan ook álles doe ik om het te krijgen. Om het te begrijpen, om het op te bouwen, om het te kunnen. Meestal maak ik het tot een succes. Liefde en aandacht zijn mijn magische ingrediënten.

Zo werkt het bij mij. Voorspelbaarheid is niet iets dat ik in mijn leven wil. Voorspelbaarheid is voor luie mensen. Je wilt toch geen echo van een echo worden?

Mijn obsessies van nu? Die zijn zeker niet onvindbaar. Als je me goed kent dan weet je hoe ik in mei 2016 leef. Elke dag voelt als de laatste.

En zo beleef ik het ook. Ik vergooi mijzelf aan Puur, blogs, snapchat én Radio Aalsmeer. Ik leer zoveel. Programma's maken, redactie, techniek, soundbites knippen en plakken (ooit) en presenteren. Elke keer kriebels. Bij de radio leer ik politiek zijn en luisteren. Mijn programma's moeten leven en de luisteraar raken.

Niet iedereen snapt het. Blonde god laat me los. Maandag keek co-host @Wilg mij indringend aan en zei:

"Je moet niet zoveel energie in Radio Aalsmeer stoppen. Het is uiteindelijk niet van jou'"

Ik weet dat ze gelijk heeft, maar ook weer niet. Ik vind mijzelf uit... en ik kan niet anders. Radio is mijn obsessie. Dan ga ik voor 768%

Hier is mijn Top 10. Je leven in een top 10! Wanneer heb je tijd voor zoiets? Lang leve de radio!

  • The Crew Cuts- Sh-Boom
  • Izaline Calister- Yudami Lubida
  • Laura Pausini- La solitudine
  • Claudio Villa- Maruzella
  • Pavarotti- Nessun Dorma
  • Billy Joel- Piano man
  • Billie Holiday- Goodmorning Heartache
  • Jaqueline Govaert met Fernando Lameirinhas - Omhels me dan
  • Boudewijn de Groot- Avond
  • Pharrel-Happy

Ik wil graag jouw top 10 horen. Vertel me jouw leven in 10 platen.

Nou?


Bij Radio Aalsmeer maak ik het Programma Uur van Puur. Social radio. Interactief en spannend. Elke maandag van zes tot zeven in de avond. Ik weet het.. eettijd. Terugluisteren kan daarom hier!

Reacties op Verliefd op Radio Aalsmeer. Dag en nacht.

Mack 11/05/2016 | 22:41 uur

Nessun Dorma! Niemand mag slapen. Weet ik toevallig. Die tekst van Pausini kende ik begin jaren 90 ook uit mijn hoofd. Ik wist niet wat het betekende, maar ik zong het mee. Marco se nandato non retorna pui. Zoiets begon het. Verder is mijn leven in één lied samen te vatten.

I get up in the morning with the morning sun,
work like a slave till the day is done
One more day...one more day....one day nearer and closer to my lord, one more day. ;)

 
Anna-Maria 12/05/2016 | 00:25 uur

@Mack een Boekhoud Commando heeft toch andere strijdliederen?

 
Plaats jouw reactie