Verbouwen is niet leuk...en al helemaal niet hilarisch.

Anna-Maria
op donderdag 14 augustus 2008 om 08:41 uur

 

Collage

Ik denk aan paaseieren zoeken in de tuin.

Edward is optimistischer, hij denkt aan een kerstboom. Dit jaar nog.  We hebben een leuke hobby erbij. Als ik eerlijk ben , is het vooral de hobby van Edward. Hij regelt de gesprekken met architect, aannemer, gemeente en tuinman. Hij kijkt 's avonds op internet naar de juiste tegels en keukenspullen. Hij verlaat in de ochtend het huurhuis met hark om de nieuwe tuin te harken...

En ik? Ik maak filmpjes, ik mok dat ik geen achteringang wil met zicht op wasgoed en ik noem vooral het woord 'hilarisch' vaak. te vaak.

Maar gelukkig denkt mijn schoonmoeder mee.

Reacties op Verbouwen is niet leuk...en al helemaal niet hilarisch.

Marloes 14/08/2008 | 11:03 uur
Heerlijk, als je langzaam maar zeker je 'thuis' ziet ontstaan. Dat utzicht, de tuin, het plaatje is gewoon perfect.
 
roos 14/08/2008 | 11:14 uur
Hoi AnnaMaria! Wauuuuuuuuuuw wat een lief uitzicht! Volgens mij is het nog leuker om dxc3xa1t als uitzicht te hebben dan er in te wonen. In dat huisje zie je er natuurlijk niets van, die kijken naar JULLIE huis..dus je hebt geluk! jodelahietiegeluk!!! Wel 's nachts goed op Hans en Grietje letten he, die zullen zich nog wel eens in een sprookje vergissen. En een leeeeeukkke tuin (maar die kende ik al) en leuukkkk huis en leeeukkk!!! een bar!! als jij nu blijft kippen en eieren leggen en je Edward al het werk laat doen, kan je met Pasen eieren schilderen aan de bar!!!
 
Serena 16/08/2008 | 22:23 uur
Verbouwen is natuurlijk niet helemaal geweldig, maar je kunt het wel echt helemaal naar je eigen zin maken... Klus ze!!! Grtz Serena
 
Natasza 17/08/2008 | 09:57 uur
Prachtig hoor, maar zo'n verbouwing, je moet er maar zin hebben. Dus geen wijnkelder of zwembad? Je had de gaten al liggen ;-). Hou je taai en nog even en je paleisje is gereed. Ciao
 
mack 17/08/2008 | 12:23 uur
Weet je wat? Ik kom over 5 jaar nog wel eens kijken als het klaar is en als je er dan nog steeds woont. Ik snap niet dat jullie nog niet allemaal met draaiende ogen in een gesticht zitten. De hoeveelste verhuizing is dit nu in 3 jaar? De 7e?
 
Plaats jouw reactie