VANDAAG DE KERK BEZOCHT EN HET LICHT GEZIEN

Anna-Maria
op zondag 04 november 2007 om 00:49 uur

 

Bazaar_doopsgezinde_kerk_aalsmeer_025_3

Mijn geweten, mijn inspiratie, mijn rem, mijn reddingsvlot...Edward is mijn alles.

Hoe was het leven vergaan zonder hem? Ik denk dat ik dan nu ergens antikraak zou zitten, met een veel te korte trendy pony. Om me heen stapels boeken, een pc die altijd aan staat en ontzettend veel troep...huizenhoog. Maden in de vuilnisbak, muizen in de gootsteen en veel breisels omdat je dan nooit hoeft te strijken. Ik werk voor een bibliotheek en raam oude dia's in.

Maar wat wilde ik je nu vertellen? Vanmiddag kocht ik dit schattige schortje op de Bazaar van de Doopsgezinde kerk van Aalsmeer (blogverslag volgt)

En het helpt! Zodra ik het geborduurde geval omknoop verander ik in een rein persoon. iI poets , ik zie en ik doe. het is gewoon een wonder.

het geheim? Ik vertel mijzelf dat iemand ooit de tijd heeft genomen om wekenlang dat propere ding te borduren...dan kan ik toch wel even de tijd nemen om het huis mooi te maken voor iedereen?

Zucht...En de zakken zitten ook zo lekker...Nu maar hopen dat er ook glazen muiltjes bestaan voor mijn klompvoetjes...

Reacties op VANDAAG DE KERK BEZOCHT EN HET LICHT GEZIEN

Brownie 04/11/2007 | 12:08 uur
Hadden ze er niet van die pantoffels met zo'n Fluffy ding erop bij ? En nu ? zit je op de bank , met een kop koffie en voel je je ......... " Nuttig " ?? WEl een mooie foto, je zou hem zwart wit of sepia moeten plaatsen, heb je meteen een tijdsprong naar de Sixties gemaakt ( mooie retrovloer en spiegel ook !
 
Jolie 04/11/2007 | 13:55 uur
Geinig ding :-) ik zou zweren dat mijn Oma het geborduurd heeft (en dan, sentimentele violen zwellen aan: nxc3xa0dat ze enkele vingers verloor bij een brandongeluk.. Enfin, je weet nu precies wat ik bewaar voorzover het te redden was ;-)) En glazen muilen? Lijkt me heeeeel naar lopen!
 
mack 04/11/2007 | 19:46 uur
Die zwarte kousen staan er goed bij.
 
s a r a 05/11/2007 | 20:37 uur
maar wat vindt je externe geweten ervan? (of is 'ie allang blij dat het huis er schoner mee wordt?) :-)
 
Plaats jouw reactie