UNITED 93

Anna-Maria
op woensdag 16 augustus 2006 om 11:02 uur

 

Deze ochtend werd ik wakker en voelde me onrustig.

Wat was er ook al weer? O ja, gisteravond zat ik in een gekaapt vliegtuig.

Een heftige keuze, maar het was dit of Superman 17. Dus het werd een avond vol bommen, fanatiekelingen, onmacht en naderend onheil.

Wat de film goed maakte waren de hakkelende acteurs en de schokkerige camerabeelden. Bijna een documentaireachtige registratie van een potje paniekvoetbal op 11 september.

Bij de aftiteling begreep ik het pas. Veel mensen stonden op de lijst 'as himself'..

Ben benieuwd wat Stone ervan maakt.

Reacties op UNITED 93

Henk-Jan Winkeldermaat 16/08/2006 | 14:48 uur
Lijkt me een zeer aangrijpende film. In mijn beleving hebben de inzittenden van dat bewuste toestel erg weinig aandacht gekregen in de media, ik vroeg me altijd af hoe vreselijk het in dat toestel moet zijn geweest om te weten dat je binnen no time dood zult zijn. Misschien heb ik wel zitten slapen, maar nu na 5 jaar zijn er dus deze films. Bedankt voor de tip, ik neem aan dat het een aanrader is? (Je hebt in ieder geval wel geslapen, da's goed om te weten.)
 
lijkt me een stuk beter dan Munich die ik net gezien heb...
 
anna heeft gelijk 16/08/2006 | 15:02 uur
Henk-Jan, de film kan ik zeker aanraden. Ik vroeg me ook af hoe ik zou reageren. Het zal niet veel verschillen van tegenslagen op het persoonlijke en de evenementenbranche vlak; bij moeilijkheden groei ik boven mijzelf uit en word ik zeer strijdlustig.
 
anna heeft gelijk 16/08/2006 | 15:03 uur
Huub, die leek me ook te depressief.
 
Plaats jouw reactie