Uit het oog is niet uit het hart.

Anna-Maria
op maandag 21 juli 2008 om 23:40 uur

 

Mijn zus Diana stuurde me een mooi filmpje over het weerzien van oude vrienden.

Dat brengt me weer op mijn  'Bejaarden tehuis'-theorie.

Is er ooit genoeg tijd om al die lieve vrienden genoeg tijd en aandacht te geven?  Dit is een mooi moment om goede voornemens in de praktijk te brengen.

Meer over mijn bejaarden tehuis voor loggers theorie? Alweer zo'n jubellog  en Mack vond dat ik gelijk had.

Reacties op Uit het oog is niet uit het hart.

mack 25/07/2008 | 21:00 uur
Mooi filmpje, ik zag hem laatst ook al. Maar over die aandacht; ik lees niet anders dan dat je druk bent, en dat begrijp ik. En dat je niet op al mijn logjes reageert maakt ook niet uit. Op een of andere manier kom ik toch wel weer te weten dat je het wel leest allemaal, en dat ik dus aandacht krijg. (die ik natuurlijk wel verdien) Dus ik wacht geduldig tot in het bejaardenhuis en sla je dan met een kussen voor je kop.
 
anna-maria 28/07/2008 | 19:00 uur
@mack ook daar heb je gelijk in. En begrijp me goed...ik heb het alleen maar druk in het hoofd. het is geen moedwil. Mooi springfilmpje van je trouwens...zo soepel ook.
 
Plaats jouw reactie