twitter is echt

Anna-Maria
op zondag 21 maart 2021 om 07:36 uur

 


Twitterkado! Vandaag gekregen!!!

Twitter ik hou van jou!

Eerst was ik droef. Door het twitterkado voelde ik mij zo waardeloos. Maar echt. Ik lieg niet als ik je vertel dat ik er bijna wel twee dagen om moest huilen. Elke keer als ik eraan dacht dan voelde ik mij een kleine schlemiel. Minder dan niets. Terwijl het zo ontzettend lief is. Wat was er aan de hand?

Het begon met een inbraak op 15 februari. Geen gewone...die ben ik al gewend.

Het gevecht
Dit was een éxtra venijnige want door het ingetikte dakraam op kantoor was de server drijfnat. Het gaf ons thuis en op kantoor een zenuwenochtend met spanning en een rotgevoel. Vond het zelf zo oneerlijk. Het spel van vechten met het virus is namelijk al een heel jaar in volle gang. Dit voelde als een illegale kopstoot tijdens 'THE COVID FIGHT'.

Jubeljaar
Het afgelopen jaar was al niet echt een jubeljaar. Moeder dood, eventburo in Coronatijd, inbraak in mijn escaperoom, aangereden op de snelweg (ben je er nog?) én zelf een tik van het virus. Maar toch telde ik elke keer mijn zegeningen. We leven nog/ we hebben geen honger etcetera. Hoewel het afscheid nemen van collega's mij echt aangreep. Normaal kan ik echt wel wat aan maar dit maakte mij op kantoor soms muisstil. 

Daar kwam dus ook een lafaard inbreker bij en dát leek mij bijna te nekken. Ik was niet eens kwaad. Alleen maar paniek en negatief. Murw. Uit het niets kwam toen de magische kracht van Twitter los. Twitter is voor mij mijn toffe vluchtheuvel, inspiratiebron en plek waar ik al veertien jaar 'leef.' Echt. Vanaf mei 2007 lach en leef ik dagelijks mee met mijn Twitterazzi vrienden. 

Samen sterk
Nieuwe en oude Twittervrienden die samen met mij buiten het 'echte' leven ook onzichtbare levenslijntjes hebben. Online maar daardoor niet minder levensecht. Al veertien jaar maken we dagelijks avonturen en gedachten van elkaar mee. Scheidingen en verbouwingen, ouderdom, geboortes en dood en het vieren van successen en groei. Dagelijks. Het gaat verder dan menige bloedband en vriendschap. Want zeg nou zelf? Hoe vaak spreek je familie of vrienden in de week?

Trots
We maken het online samen allemaal mee...Je krijgt de timeline die je verdient en die van mij is al 14 jaar puur en waardevol. Na wat telefoontjes en appjes kwam er die horrorochtend een hele lieve Twitter actie op gang om mij een steuntje te geven. Centen die op een rekening werden gestort. Ik zeg het eerlijk: dat vond ik gruwelijk. Raar maar waar. Zo werkt het in mijn brein. Noem het Zuid-Italiaanse Amsterdam-Noord trots.


De Puur Podcast

ON AIR
Pas een dag of drie geleden viel het kwartje. Het is gewoon ontzettend lief en empatisch. Dit is geen 'hulp' maar een teken van verbondenheid. Sinds dat inzicht loop ik lichter. De finale verrassing was vandaag. Niels en Wilg stonden samen voor mijn schuifpui. Met spullen. Niet zomaar spullen maar met het laatste stukje van mijn droom. DE PUUR PODCAST. Twee professionele cases vol met podcast spullen, een poster ontworpen door held Buro Rust en genoeg stickers om de hele randstad en een stuk daarbuiten helemaal vol te plakken! En dan vergeet ik nog een ON AIR bord dat op rood springt als ik podcasts opneem. En Puur podcast mokken!

DAT IS DUS NIET NORMAAL ZO TOF!!!!

Niet een stropdas of iets wat iedereen leuk zou vinden maar een reddingsboei die mijn leven in Lockdown tijd en daarna zo ontzettend fijn gaat maken. 

ONTZETTEND BEDANKT ALLEMAAL. JULLIE ZIJN ECHT GEWELDIG. GEEN WOORDEN VOOR.

Anna-Maria @puur

Ps En ook bakken met bloemen voor de tuin van mijn vader die deze week een operatie krijgt...Ik bedoel maar. HOE LIEF KAN JE ZIJN?

Dank allemaal. Dit is méér dan speciaal. 

Anna-Maria Giannattasio is dapper. Eigenaar van een Puur.nl dat nog steeds mensen samen brengt. Wel online dankzij het virus. Podcastmaker, blogger, escaperoombouwer en @puur op Twitter.

Elke dag deelt ze haar inspiratiemomenten op deze blog en in een instastory op @nooitsaai en dat is zeker niet saai.

PS Server is uiteindelijk helemaal top 

 

 

 

Reacties op twitter is echt

Plaats jouw reactie