TWITTER

Anna-Maria
op zaterdag 22 september 2007 om 22:31 uur

 

Gaping Void's Twitter cartoon

Het is waar. Denk ook dat ik minder blog door twitter.

Het is namelijk zo leuk en snel. Wat is twitter dan?

Ik zie het als een soort blogsnelweg. Heel veel ondernemende mensen die contant elkaar bestoken met woorden, ideeen,  non-info of juist gouden tips...en het leuke ; je twittert de hele dag door. Ook onderweg.

Je snapt ...een hele gezonde hobby voor een hard core blogger Laat dit filmpje een ernstige waarschuweing zijn.

Reacties op TWITTER

Jan Hamelink 23/09/2007 | 09:52 uur
Die jongen moet ernstig naar buiten.
 
Ronald 23/09/2007 | 21:07 uur
Anna-Maria, waarschijnlijk hebben we nog nooit zo fundamenteel van mening verschild als over Twitter. Ik vind het namelijk de meest overschatte, tsja, wat is het eigenlijk, ding van het moment. Ik heb het al zo druk met mijn eigen agenda, laat staan met die van iemand anders. Lekker blijven doen hoor, maar ik snap er helemaal niets van. Of ben ik nu txc3xa9 bot??
 
anna-maria heeft gelijk/ Puur 24/09/2007 | 09:28 uur
@ronald ik hou van bot en snap je gedachtengang...maar het gaat om de sprankelende ideeen en houden links. En het is netwerken vanaf je stoel. Echt...als je de doorsnee twitteraar bekijkt zijn het zeker geen schlemielen. Ben er dus zeer enthousiast over.
 
anna-maria heeft gelijk/ Puur 24/09/2007 | 09:34 uur
@ Jan Hamelink zag je die zenuwtrekjes? Eenzaamheid hakt er snel in...
 
Henk-Jan Winkeldermaat 24/09/2007 | 11:42 uur
Het is voor mensen die het niet doen niet te snappen. Je snapt het pas als je participeert. En voor velen heeft het dan nog steeds geen waarde. Voor sommigen wel. Voor mij is het een interessant medium om allerlei internet voorlopers live te volgen, en met hen in contact te komen. Ik verwacht dat het een steeds interessantere communicatiemiddel wordt voor bepaalde doelgroepen, zoals journalisten die elkaar en hun redactie op deze manier kunnen laten weten waar ze zijn, wat ze doen, waar ze over schrijven etc. zodat men elkaar kan aanvullen. En mensen die zeggen het zo druk te hebben met hun eigen agenda hebben het waarschijnlijk te druk met hun eigen agenda.
 
Marloes 24/09/2007 | 13:15 uur
Ook al vind ik twitter leuk, soms voel ik me net een roepende in de woestijn. Bovendien geeft het af en toe een heel eenzaam gevoel als men het over dingen heeft waar ik totaal niets van begrijp. Bloggen blijft voor mij zeer zeker van grotere waarde dan twitter
 
Plaats jouw reactie