Tweede Paas Hazes dag. #Plogsoap. Omdraaien in bed, kruimels en karren naar Aerdenhout.

Anna-Maria
op maandag 21 april 2014 om 07:17 uur

 

Ah...het grut krijgt ook ontbijt zie ik. Goed zo. Denk dat we de komende week brood blijven eten in de ochtend, middag én avond. Anders krijgen we de kruimels van de brunch nooit voor de kerst op .Zoons gaan zo met  familie richting BMX wedstrijd. Blonde god tennist. En ik? Ik blijf thuis. Is dat leuk? Voor de 98% van de mensheid wel. Ik ben deel van die 2%.

Gevalletje gras van de buren dat altijd groener is. Ik denk op dit soort momenten altijd dat ik meer mis dan ik meemaak. Hou niet van langzaam en stil.

Ik mis gewoon de stad. Wou dat het niet zo was. Zou graag zo'n tevreden vrouwtje willen zijn dat op dit moment de prachtigste dingen gaat maken van theezakjes en gerecyclede O.B's. En dat ik dan veel neurie.

Ok... Tot 1 uur het rijk alleen. wat nu? Ik weet niets spannenders te verzinnen dan wat werken en genieten van mijn nieuwe hobby: fruit mishandelen. Raar toch...bij de gezondheid- Plogladies ziet zoiets veel  minder kattenkotserig er uit.

Dag twee dat ik dit doe. Elke keer als ik dit achterover sla voelt het als: Yeaaaahheuhjaaaaajeuhyeah!  Extreme overdosis. dat van die amandel melk weet ik nog zo net niet. De rest is wel erg goed.

Ja! Tijd! Ik mag weer los! Hup de wereld in. Waar is dat feestje? Hier is dat feestje!

Eerst nog even schoolspullen ophalen. En dan roetsjhhhh de Tom Tom op Aerdenhout.

Gevonden!

En daar is de coole jarige Chiel al!

Ik hoor je denken...maar geloof me. Valt enorm mee met die koude kak hier.

Wat een superkeuken Marjolein! Nee...tuurlijk doe ik saai. Geen drank. Ik ben puur...thee graag. Een beker of zes zeven. Op partijtjes ben ik vaak al hyper genoeg van mijzelf. Ik hou van mensen, ik hou van verhalen.

Mannen..kijken jullie uit dat jullie niet omvallen? Levensgevaarlijk hoor dat Fifa spel.

Ik hou ook van slimmerikken. Lars bijvoorbeeld is druk bezig met zijn eigen bedrijf. "Wat verkoop je zoal dan?" " Ja..álles!"

Zo! thuis. Nog één keer kattenkotsdrankje om het af te leren. Yeaaaahheuhjaaaaajeuhyeah . Morgen weer een volle dag voor de boeg. In Amsterdam...én lekker veel werken...en minder gezeur. Vertrouw me.

Deze dag was best best. Daarom een vette 8.

Morgen weer een dag, morgen weer een blog.

PS. Ik ben zo weg van dit liedje van Jacqueline Govaert. De clou van de song? Geniet van het kleine geluk..gewoon genieten van huis, tuin, boompje beestje. Ben ik ook goed in! Maar niet te lang en te langzaam!!  Prachtig liedje... dat wel.

Reacties op Tweede Paas Hazes dag. #Plogsoap. Omdraaien in bed, kruimels en karren naar Aerdenhout.

MijnPlog 22/04/2014 | 14:26 uur

Volgens mij zit er in de amandelmelk weer een berg suiker, dus als je er niet van geniet, gooi hem er dan maar uit ;)
Beetje yoghurt en fruit en wat havermout?

Mooie dag, dat van verveling en niks leuks kunnen verzinnen met OB's snap ik ook ;)
Gelukkig, Pasen is weer voorbij!

 
Marjolein Mantel 22/04/2014 | 18:07 uur

Lieve lieverd,
Fantastisch dat jullie er waren bij ons, waar het inderdaad helemaal niet zo kakkerig is, maar gewoon gezellig!
Super foto's ook!
Veel liefs; Mar

 
Plaats jouw reactie