Tweede keer Stand up inspiration bezocht en natuurlijk gelijk weer op het podium.

Anna-Maria
op dinsdag 15 juni 2010 om 08:11 uur

 

Stand up inspiration www.twitter.com/onnogroen foto

En ik moet toegeven...op het podium staan van Toomler was echt kicken!

Tril kniexc3xabn, te hoge stem en klotsoksels. En dat allemaal omdat Martijn Aslander mij twee dagen geleden vroeg of ik mee wilde doen aan Stand up inspiration.   Ik praat wel vaker op een podium over mijn evenementenbedrijf  , de geschiedenis van Amsterdam, foto's of over Social Media... dus dit leek me leuk en appeltje eitje.

Maar...oei...wat was dit anders. Kaal, zonder powerpoint en een volle bak met vooral Sex-and-the-city publiek. Om het mijzelf extra moeilijk te maken had ik niet iets gangbaars genomen waar ik altijd over kweel. Nee, nu vond ik dat ik 'inspiratie' moest delen dus sprak ik over mijn 'tic'om het leven zoveel mogelijk vol te proppen zodat het langzamer voorbij trekt. ik had het over mijn favoriete boek , over de dood, over de laatste levensfilm op je sterfbed, elke week opnieuw de vuilnis buiten zetten en over geur.

Het was lekker, rommelig, goed en uit het hart. Ik was bijna de laatste die de deur van Toomler dichttrok en ben weer rijker in mijn hoofd. Dank je wel O,  grote resourcerer!!!

Dit was ook een van de sprekers;  Rainer Nxc3xb5lvak uit Letland.  Een bijzondere man die tijdens een wandeling door de bossen van Letland dacht;  "En nu is het genoeg met het dumpen van troep in de natuur!" Nu leven we een paar jaar later... Letland is opgeruimd door 50.000 mensen ( in 1 dag!) , daarna volgden Estland en Portugal..., New Dehli en Rio volgen einde dit jaar... fantastisch verhaal! En als mooie bijkomstiugheid is hij door het succes nu ook van de drank af...

Reacties op Tweede keer Stand up inspiration bezocht en natuurlijk gelijk weer op het podium.

Peter 15/06/2010 | 10:16 uur
wow!
 
Suus 16/06/2010 | 00:24 uur
Hxc3xa9,op twitter riep je gisteren dat het een Est was! Wezelijk verschil hoor (zei de Oostblok nerd).
 
Plaats jouw reactie