Tuurlijk kan ik het niet laten. Het is verdomme februari! Te sloom dit leven...tijd voor de #plogsoap!

Anna-Maria
op dinsdag 10 februari 2015 om 22:40 uur

 

Yep... moet gewoon. Plogtijd. Samen met blonde god in tram 5. Alles ging niet zoals ik hoopte. Verkeerde kant van de tram...stomme Rus op mijn stoel en ten einde raad samen een gourmet kookboek doorbladeren. Dan is het besef: tijd voor een plog!

Wat een is een plog? Voor mij een photoblog die gewoon rauw de dingen laat zien zoals ik het beleef in mijn hoofd. Vorig jaar was de drang er elke dag. Dat lees je goed. ELKE DAG! 

Resultaat en nut:  buldergelach en snap weer waarom ik alles doe. Zin in? Komtie!

In de tram de reactie op mijn radiouitzending teruglezen. Maakt me blij en scherp. Elke maandag maak ik het radio programma  #UurvanPuur op radio Aalsmeer. online wereldwijd te luisteren!  Is erg lekker-> Social media Radio. Fijne gasten, tikkie takkie met co-host @Wilg en klotsoksels. Droom komt uit.

Terugluisteren kan hierrrr.

 

Ok gaat vaak goed. Techniek gaat bijna goed ;-)

 

 

Kantoor Puur stroomt sinds vorige week vol met jonge hartjes. Hou van stagiaires...maken me scherper...niets zo lekker als een fijn weerwoord en het genieten van karakters zonder eelt.  Gino is een droppie om op te vreten en Dagmar volgens mij echt iemand waar je op kunt bouwen. Puur Amsterdam heeft weer geluk!

De dag verder was zeker niet saai. Vol goede bedoelingen. Een hele leuke sollicitant met wapperharen. En een idee voor Valentijn. Twee stappen voorwaarts en soms even verdwalen in het bos. Komt altijd goed. Puur team is leuk want we menen het goed. 

Ook zo blij mee. Larissa Loman in da house van Puur. Wie kent haar niet? Creatief monster. 

Huh!!? Zo laat? Snel naar huis...

Dag Amsterdam. Mis je nu al.

 

Kom langs het oude Puur* kantoor. Tikje melancholie. Etage twee... Tweede raam van scheve luxaflex. Zat ik dag en nacht te typen.. wat zie ik daar voor rare reflectie. Zie jij dat ook? Lijkt wel of mijn oudere daar zit... en staart!  Snel verder lopen. Later is later. Nu is nu.

En ik loop dooorrrrr....

Sinds mijn laatste plog.. maanden geleden lijkt de wereld een beetje minder in balans dan toen.

Hoeveel mensen zouden hun zoon nu Rembrandt noemen?

Hmpfgrrrr

Hmmmpgrhhhhhrggg

Probeerde de jongens thuis nog blij te maken met de "Ik deed de ijskast op kantoor-open en kreeg hem vol tegen mijn hoofd-anekdote". Reactie was iets als 'logisch' en 'alweer'...Leuke leeftijd. Maakt je nederig.

Huiswerk.

Ben gestart met de opleiding Digitale Marketing en leiderschap een Business School Beeckestijn. kan bijna aan niets anders meer denken in ruststand. Fascinerend, goede sprekers en heel veel dingen om te herkauwen in de hersens. Goede keuze. In juni ben ik klaar. Met minimaal een acht!

 

Nu al moe. De dagen zijn druk met druk zijn.

Motto voor morgen ook al te pakken. Kan geen kwaad om dit als missie te hebben. Ik zag  dit filmpje vandaag... Hoe zorg je voor een gelukkig leven? Ben je er klaar voor? Hier het wetenschappelijke antwoord. 

 

Iet ies zo siempel: Dit is Broody de niet-blije brein...

(ben je er nog? hou vol...het komt goed) Maak je brein blij door dit filmpje te kijken. Kadootje van mij voor jou! link kwam van Irene van Nispen Kress.  Hier het hele verhaal. 

Oei wat een tevredenheid en compassie in mijn huis ;-)

En op de eettafel een echo van ooit. Middelbare school rapport uit de vorige eeuw. Nee... geen foutje. Was echt 1980. 

Slaap tijd. Moe met hoofdletter MOE!

Bewijsmateriaal niet zo gezond eten snel vernietigen.

Wie pakt het laatste soesje?

Ik heb ze op een rijtje.

ZO! Laatste foto...plog is af. Hoe voelde dit? Wel weer blij. De dag weer in één beeld...natuurlijk niet alles in foto's...maar wel qua gevoel. 

Elke dag vanaf nu? Zeker niet! gewoon als de wind de juiste kant op waait. Dan is het ook extra leuk.

Truste.

Muziekje om mee af te sluiten? Tip van Marjolijn van @RadioAalsmeer. Dit is niet normaal zo goed! De Postmodern Jukebox. Deze gasten zijn geniaal! Hou van hun sound, de grap, de stijl en de attitude.

Wie dit zijn? Lees hier de site. En kijk de liedjes. Zo goed. Kwaliteit gaat niet om tijd. Het gaat om durf en zien. En uiteindelijk om echt doen! 

Truste. Tot plog!

Reacties op Tuurlijk kan ik het niet laten. Het is verdomme februari! Te sloom dit leven...tijd voor de #plogsoap!

Plaats jouw reactie