Trots op mijn achter-achter-achter nichtje Christa Lodewijks. Vergeet de volgende keer niet bij het restaurant langs te gaan; Entresol op de Gelderse kade. Net zo hemels als Christa zelf is!

Anna-Maria
op zondag 28 september 2008 om 23:38 uur

 

Mijn Oma Dientje vertelde me dat ik MOEST langsgaan.En mijn oma heeft natuurlijk altijd gelijk.

Christa ( kleindochter van Oma's zus...volg je hem nog? )'heeft restaurant Entresol aan de Gelderse kade 29 in Amsterdam. Altijd spannend zo'n spontaan bezoek. In mijn gedachten was Christa nog een klein meisje met wapperende haartjes en een verlegen blik...

Maar kleine kinderen worden groot... toen ik de drempel overging zag ik het gelijk. Dit is niet iemand die iets voor de helft doet. En Iens is het ook met me eens. Kijk eens naar de reacties...uitstekend, uitstekend, uitstekend.

Kan ook niet anders...want ze is mijn familie toch? 

Reacties op Trots op mijn achter-achter-achter nichtje Christa Lodewijks. Vergeet de volgende keer niet bij het restaurant langs te gaan; Entresol op de Gelderse kade. Net zo hemels als Christa zelf is!

Gerjanne Tiemens 29/09/2008 | 00:49 uur
Hxc3xa8 jammer dat ik dit nu pas lees... We waren hardstikke in de buurt & op zoek naar lekker eten gisteravond.
 
Natasza 29/09/2008 | 16:04 uur
Je hebt inderdaad een knap nichtje en volgens mij ben jij ook niet iemand iets half doet ;-).
 
Eddie 29/09/2008 | 18:46 uur
Mooie achter-achter-nicht! Dan zal ze ook wel mooie gerechten maken, denk ik....! Gaan we eens uit proberen.
 
Plaats jouw reactie