Tongue twisters...oftewel tongbrekers. Hou van klanken en verschillende mensen. Ben vooral dol op het shirt van de Duitser en de tongval van de Deense...

Anna-Maria
op zondag 21 december 2008 om 20:56 uur

 

Gisteravond een mooie traditievolle kerstavond in Brussel.

Lieve vrienden die heerlijke gerechten toverden terwijl we nadachten over toen, nu en toekomst. De zoons van het huis lopen een kleine twee jaar voor op die van ons. Alsof ik in een glazen bol kijk. Elk jaar verbaas me over de wereld die me te wachten staat.

Dit jaar zag ik dat langzaam de wegen scheiden. Onze Aalsmeerse mannen zijn honkvast en komen niet verder dan Amsterdam Noord. De stoere mannen  die ik gisteren weer zag waren anders. Deze wereldbewoners van tien en elf voelen zich overal thuis. Alle landen zijn hun speeltuin. Praten thuis Nederlands, dromen in het Engels en praten met vrienden Vlaams. .

Alsof het niets is. Stoere mannen.Daarom voor die van mij maar dit leuke spel gekocht. Ook leuk voor grote mensen na drie flessen wijn.

Hier alvast een schot voor de boeg. 

Reacties op Tongue twisters...oftewel tongbrekers. Hou van klanken en verschillende mensen. Ben vooral dol op het shirt van de Duitser en de tongval van de Deense...

Plaats jouw reactie