TOERISTEN MENU

Anna-Maria
op dinsdag 07 februari 2006 om 09:15 uur

 

Ik kom van ver.

Bij mij is het vaak alles of niets. Een half jaar geleden was het niets.

Ik besloot het leven bij de lurven te grijpen en te stoppen met halve plannen en talenten. Niet meer mokken over dingen die niet zijn en het lichaam en de geest wat meer verwennen.Ik betaalde de makelaar, afslanksekte en gunde mezelf een weblog.

Op aanraden van een professional organiser probeer ik de huishoudelijke taken met een blije lach te voldoen. Laatste hindernissen zijn de administratie en mijn kookkunst. Gisteren presteerde ik het om 1,5 uur in de keuken te staan met als resultaat een toeristenmenu waar de gemiddelde easy jetter op het Amsterdamse Damrak zijn neus voor zou ophalen.

Tomatensoep uit blik, knoflookbrood uit een zakje, doperwtjes met worteltjes uit de vriezer en blinde vinken met Japans roze binnenkant. Geen culinaire hoogvlieger dus.

Voor mijzelf had ik een prakje waar Edward spontaan een vies gezicht bij trok. Maar honger doet smullen...mijn boterham met tomatensoep, aardappel en tomaat smaakte goddelijk.

Reacties op TOERISTEN MENU

Rob 07/02/2006 | 23:12 uur
Wordt het toch tijd voor een professional kok ,......... :P
 
Anna-Maria heeft gelijk 08/02/2006 | 10:37 uur
Juist Rob, daarom starte ik de kookclub Blindbakken. Allemaal oelewappers zoals ik die moeten leren hoe je een knorr-zakje openknipt.
 
Plaats jouw reactie