Toekomstmuziek. Vintagefoto zaak.

Anna-Maria
op woensdag 12 november 2014 om 23:06 uur

 

Het leven is te leuk.

Eén leven is te kort. De dag is te kort. De avond is te kort.

Ooit wil ik 'n  lief klein winkeltje. Ergens in Amsterdam. Maar Londen, New York of Stockholm mag ook. In die winkel zit ik in een grote stoel en de open haard gloeit de hele dag. Mijn voeten heb ik op een voetenbankje. Spotify staat op Jazzy, Billy Holliday en Bossa Nova. 

Pagina voor pagina sla ik om. Soms daal ik terug op aarde. Als de deurbel gaat. Een klant! Wat warrig kijk ik om me heen.  Overal foto's. De muren, de tafels, de vensterbanken. Lijsten, kartonnen, glasnegatieven.  Ik verkoop levens van ooit. 

Klant vertrekt blij en ik schuifel terug naar de open haard en de pagina waar ik was gebleven. Tijd voor thee en taart.

 

Naaaahhh. Denk dat bloggen bijna hetzelfde is. De hele winter scrollen door deze prachtige collectie kan ook... en is gratis! Ben zo fan van ze. Of leeft hij niet meer? Ik zie alleen maar Beverly? 

 

..Gelukkig. Hij leeft nog. Mooi koppel. Ik volg ze al jaren.

 

Musica van de dag is link. Zit nu op PC zonder geluid.

Morgen dan maar. Truste!

Reacties op Toekomstmuziek. Vintagefoto zaak.

Jojanneke van den Bosch 13/11/2014 | 11:37 uur

Hellow hellow howye,

Fijn he, vintage foto's. Ik heb er inmiddels pakweg 150 in mijn leergang over social media en online communicatie verwerkt als illustratie. Vaak met wat tekst erbij. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, en het is ZO FIJN om beeld dat ik zelf tof vind, te kunnen gebruiken voor een onderwerp dat er op het eerste gezicht weinig mee van doen heeft. DOLLE PRET.

Happy scrollin' Puurtje, instant geluk!

xx Jojo

 
Plaats jouw reactie