toch een opluchting

Anna-Maria
op maandag 05 september 2005 om 11:28 uur

 


Vrouw sterft plassend onder grafsteen

PULLE/BRUSSEL - Een Belgische vrouw in de plaats Pulle is op macabere wijze om het leven gekomen. Na bezoek aan een cafxc3xa9 liep Peggy Vereycken (33) naar huis en moest hoognodig plassen. De vrouw besloot om het kerkhof op te lopen. Ze hurkte tussen twee grafzerken, maar verloor haar evenwicht. In een reflex greep ze naar een van de opstaande zerken. Die brak af en viel bovenop haar hoofd. De klap was zo heftig dat de vrouw ter plaatse overleed.

Toen een buurtgenote zondag de vrouw op het kerkhof zag liggen, met de broek op haar kniexc3xabn, dacht ze eerst aan verkrachting en moord. Maar de politie liet die theorie gauw vallen. "Toch een beetje een opluchting", verzuchtte haar vriend Luc Huybrechts maandag in de krant Gazet van Antwerpen

Reacties op toch een opluchting

Rob 05/09/2005 | 18:07 uur
Rare jongens, die Belgen,....... :P
 
Bijna goed 05/09/2005 | 18:08 uur
Helder zien Zuiver denken Vriendelijk spreken Liefdevol handelen Verantwoord werken Blijven dromen
 
GAZET 05/09/2005 | 20:12 uur
Datum : 03/09/2005 Titel : Vrouwenlijk aangetroffen op kerkhof in Pulle Op het kerkhof van Pulle hebben bezoekers zaterdagvoormiddag het lichaam van een 33-jarige vrouw gevonden. Ze is waarschijnlijk om het leven gekomen door een ongeval. Volgens Dominique Reyniers van het Antwerpse parket had de vrouw vermoedelijk te veel gedronken en stikte zij toen bij een valpartij een grafzerk boven op haar terechtkwam. Volgens Reyniers verongelukte de vrouw toen ze in de nacht van vrijdag op zaterdag op weg was van het cafxc3xa9 naar huis. Ze ging via het kerkhof omdat dat een deel van haar weg afsneed. Op het kerkhof zou ze gehurkt hebben tussen twee zerken om te plassen. Waarschijnlijk is ze daarbij gevallen en heeft ze in haar val een zerk meegetrokken, zo verluidt bij het parket. De doodsoorzaak is wellicht verstikking. Waarschijnlijk had de vrouw ook te veel gedronken, maar dat moet nog blijken uit de autopsie die maandag wordt uitgevoerd. Op het lichaam werden geen sporen van geweld door derden aangetroffen en de vrouw had nog alle bezittingen op zich. "We wachten de resultaten van de autopsie af, maar de piste van een ongeval is zeer waarschijnlijk", aldus nog Reyniers.
 
soraya 11/09/2005 | 03:11 uur
niet normaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaal!
 
Plaats jouw reactie