to be continued

Anna-Maria
op woensdag 16 augustus 2006 om 21:03 uur

 

Boa_1

Lachende mensen die elkaar op de foto nemen voor het Anna Frank huis.

Het zal wel passen in het rijtje coffeeshop, warme buurt en Rembrandt...Ik loop voorbij en denk;" Dit klopt toch niet?"

Drie koprollen van het Anna Frankhuis vandaan staat de Westertoren in de steigers. Eerst las ik op de houten schutting de aanklacht, nu het weerwoord.

to be continued... ( vrees ik)

Reacties op to be continued

Jan H 16/08/2006 | 23:30 uur
En zo krijgen haat en onbegrip een nieuwe haard om uit op te vlammen. willen die mensen de dood zo graag in hun midden hun zonen, zusters en liefdes ontnomen? De regen spoelt die woorden wel weg maar wie ontneemt hen die gedachte?
 
Nirvana 17/08/2006 | 08:03 uur
@Jan H: Haat en soms ook onbegrip houden mensen gevangen. Dat kunnen mensen niet alleen verstandelijk inzien, maar ook voelen. "De vrijheid bestaat daaruit, alles te kunnen doen wat een ander niet schaadt. Zo heeft de uitoefening van de natuurlijke rechten van ieder mens alleen deze grenzen die aan de andere leden van de maatschappij het genot verzekeren van dezelfde rechten. Deze grenzen kunnen alleen bij wet vastgelegd worden." Verklaring van de rechten van de mens en van de burger (26 augustus 1789), 4e artikel.
 
brownie 17/08/2006 | 10:55 uur
" been there -loved it " foto's noem ik het maar, ik snap dat ook niet goed, zeker met een gids erbij, ik hoop dat ze later tegen vrienden en familie wel kunnen verwoorden wat de impact van dat musum op hun was, de les er ok uit kunnen trekken.... IK zelf heb er geen foto's van genomene, en zou het als het moest het beste in zwart wit kunnen doen.
 
ja op die plek van Anna Frank zou ik ook iets meer respect verwachten...
 
Yukiko 18/08/2006 | 08:05 uur
@Huub, niet alleen daar, maar ja, ben nu eenmaal een idealist.
 
Plaats jouw reactie