TIJD VOOR DE UITVERKOOP

Anna-Maria
op dinsdag 24 oktober 2006 om 08:29 uur

 

Kast_1

Mijn ex-schoonmaakster belde me vorige week.

Ze had nog steeds onverwerkte trauma's. Terwijl ze trots naar haar eigen kast keek, moest ze plots aan me denken. " Ja Anna-Maria, bij mij kun je er een lineaal naast leggen...is het bij jou nog steeds zo erg?" Natuurlijk heb ik haar superieure gevoel een extra opsteker gegeven.

Wat ze niet weet: Door de verhuizing moet ik afscheid nemen van vuilniszakken vol troep, kleren, hoeden, tirolerjurken en kinderkleren. Maar wie ben ik om haar humeur te verpesten?

( vroeger droomde ze zelfs over mijn kasten)

Reacties op TIJD VOOR DE UITVERKOOP

soraya 24/10/2006 | 22:51 uur
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee geen hoeden weggooien wat is een annamaria zonder hoeden
 
anna-maria heeft gelijk 25/10/2006 | 08:46 uur
@ Soraya deze winter ben ik Jan met de Pet. Foto volgt.
 
Plaats jouw reactie