THUIS OP DE LELIEGRACHT IN AMSTERDAM

Anna-Maria
op maandag 23 juli 2007 om 21:13 uur

 

Leliegracht_1 Ik geniet erg van de plek waar mijn kantoor is.

Heel stiekum vind ik het er vaak prettiger dan thuis. Hier komen mijn gedachten dichter bij me.

op de Leliegracht zie ik mensen mooie dingen maken ( zie foto) en er gebeuren spannende dingen ( sinds vandaag krakers als buren en al tijden boven mijn hoofd een psychotische kluizenares)

Thuis is mijn hart en mijn liefde, maar ook een half afgemaakt huurhuis en stapels verhuisdozen...in afwachting van het droomhuis dat we nog moeten zoeken.

Het komt allemaal wel goed. Gewoon even wat harder zoeken.

Reacties op THUIS OP DE LELIEGRACHT IN AMSTERDAM

mack 23/07/2007 | 23:58 uur
Ik volg het allemaal niet meer. Ik dacht dat je je droomhuis al had gevonden en dat je nu in een woonboot woonde en dat jullie daar diep ongelukkig waren. Maar dat was weer wat voorbarig. Leg het nou nog eens 1 keer uit vanaf het moment dat je besloot te gaan verhuizen.
 
Jan Hamelink 25/07/2007 | 12:21 uur
@Mack: Ze doet 't er om. Als Anna-Maria haar droomhuis heeft gevonden xc3xa9n ingericht, moet ze namelijk settelen... zie jij dat voor je? Ik niet alvast. Wordt al duizelig van 't lezen van de blogjes hier.
 
anna-maria heeft gelijk 26/07/2007 | 17:33 uur
Kom op Mack. Wel even bij de les blijven. Huidige stand...inmiddels twee keer al verhuisd sinds oktober. We zitten in een huurhuis en zouden/ moeten/ willen een huis kopen maar kijken nog niet verder dan ons schuurtje in de achtertuin. Die onrust gaat nooit over, Jan heeft gelijk. Ik blijf mokken totdat ik ooit een huis inruil voor een mamaloe woonwagen en huisvuil ga verzamelen als hobby.
 
mack 26/07/2007 | 21:43 uur
Dan trek ik te grote schoenen aan en schmink mijn gezicht.
 
anna-maria heeft gelijk 27/07/2007 | 02:59 uur
@mack huiswerk: http://annamariaheeftgelijk.web-log.nl/annamariaheeftgelijk/2007/03/tok_tok.html#comments
 
Plaats jouw reactie