TERUG VAN CAMPING BAKKUM!

Anna-Maria
op maandag 23 juli 2007 om 17:44 uur

 

Camping_bakkum_2007

Wat is het toch heerlijk om te leven als een hagedis.

Schuilen bij slecht weer, stil zitten en soezen. Bij de eerste zonnestraal snel naar buiten, het moment koesteren en genieten van het rauwe campingleven.

Hoe was het leven op Bakkum?  Niet veel anders dan andere campings denk ik. Veel lachende kinderen, vrouwen die in kopjes koffie roeren en mannen die heen en weer zeulen met gastankjes. Toch heeft Bakkum iets extra's.Een mooie mengeling van Jordanees chagerijn en smetvrees versmolten met creatief stad-snobisme. Ik hou van beide zijden.

Deze week heeft me weer zo gelukkig gemaakt. Uren praten met de kleintjes, samen genieten van de zonsondergang en veel, heel veel, xc3xb3ntzettend veel visite.

Zet je schrap allemaal. Vanaf nu is alles anders.

Reacties op TERUG VAN CAMPING BAKKUM!

ork 24/07/2007 | 08:57 uur
wij papa larissa sorella valentina siroy hebben een leuke dag gehad het bakkum gevoel is goed
 
sylvia 11/04/2008 | 19:13 uur
Hoi! Ik las je stukje over camping bakkum. Wij(ik en dochter van 10) zijn er afgelopen jaar ook voor het eerst geweest, en ik kon me helemaal vinden in wat jij schrijft. Ik heb sinds vandaag daarom een camping bakkum hyves opgericht. Het lijkt me ontzettend leuk om daar allerlei reakties van mensen terug te kunnen lezen. En wie weet ook foto's? Vrolijke groet, Sylvia
 
Plaats jouw reactie