TERUG OP HET NEST

Anna-Maria
op zondag 26 februari 2006 om 09:30 uur

 

Volgens mij is het gras echt groener op een woonboot.

De wind wiegde ons in slaap en de eenden snaterde ons wakker. De reflectie van het water op het plafond en een goed boek maakte de vakantie helemaal af! Puur genieten.

Mijn kashba-droom werd ook werkelijkheid. De kinderen zwaaide om 7 uur naar de woonboot van neef Max en om half acht stond schoonmoeder voor de deur om de kinderen te knuffelen.

Voor sommige mensen een nachtmerrie. Voor mij een verademing na eenzame wintermaanden. Lezers die bekend zijn met mijn levenstempo zullen om deze laatste zin hartelijk hebben gelachen. Maar een log is een persoonlijke kijk op het leven.

Reacties op TERUG OP HET NEST

dePrima 26/02/2006 | 10:14 uur
Zo is het!
 
polderzilver 26/02/2006 | 12:23 uur
aha, je was op zoek naar een 'greener shade of warm'? Grappig hoe verschillend de associaties kunnen zijn die sommige dingen oproepen. Zo denk ik bij een woonboot aan vrijheid en ruimte; bij mijn schoonfamilie echter... eh...niet. 8)
 
Jolie 26/02/2006 | 15:46 uur
Heerlijk...! Knap ook dat je het kan, ik wil altijd het liefst de hele dag de "warme deken van de computer en het internet" (zo zei Geertrude het eens zo mooi) "over me heen trekken." In vakanties mis ik het vreselijk, juist in genietend-mooie omgevingen, al was het maar om foto's te uploaden. Komen er nog meer fotootjes trouwens?
 
Louke 26/02/2006 | 20:03 uur
hahaha geweldig ja, ik heb mensen om mij heen nodig die dat kunnen, en er dan over schrijven. Dan hoef ik tenminste niet.
 
Anna-Maria heeft gelijk 26/02/2006 | 21:18 uur
@ Jolie de eerste dagen had ik er ook echt moeite mee. Ik kon geen situaties meer in verhalen 'gieten'.
 
Rob 28/02/2006 | 20:29 uur
Jollie heeft geen tijd om te uploaden !! Jollie moet scannen !! 8)
 
Yukiko 01/03/2006 | 10:31 uur
Ik heb totaal geen moeite om de computer vaarwel te zeggen. Straks tijdens de warme maanden, waarin ik meer buiten in de tuin bezig ben dan binnen, zal ik soms dagen niet achter de PC verschijnen. Ik moet weer even helemaal bijlezen hoor, heb een paar dagen geen tijd gehad voor andermans log.
 
Plaats jouw reactie