Superontdekking in de schaduw van het VU ziekenhuis. Schooltuinen vol hoop op de toekomst.

Anna-Maria
op zondag 31 mei 2009 om 01:14 uur

 

hier groeit geld by you.

Alexander en ik waren die dag niet weg te slaan van dit moerassige stukje land..

Eerst schrok ik; " Een dodenakker zo dichtbij het ziekenhuis?  Dat is bizar." Gelukkig ging het om leven.

Van elk tuintje droop de energie en creativiteit...hier het beeldverslag...

Reacties op Superontdekking in de schaduw van het VU ziekenhuis. Schooltuinen vol hoop op de toekomst.

mack 31/05/2009 | 22:51 uur
Ik heb inderdaad meer associaties met dood in het VU ziekenhuis.
 
Yukiko 03/06/2009 | 10:56 uur
Het is wel geniaal 'hier groeit geld'!
 
Mara 10/06/2009 | 11:39 uur
Dag Anna Maria, Vind ik je wederom terug, bij Bakkum! Ik ben op zoek naar een plekje voor 3,4 en 5 juli op Bakkum en zag jou. Ik kwam je 3 jaar geleden tegen met je kanjer zoons. Ik was met mijn kanjer van toen nog 4. We hebben samen de opleiding Nationaal Gids gedaan, you know me... Hee, heb jij mogelijk iets voor mij te huur??? Misschien hoor of zie ik je binnenkort op Bakkum Lieve groet Mara
 
Anna-Maria Puur* 13/06/2009 | 18:29 uur
@mara mail je me? www.puuramsterdam.nl ik kan je wel helpen. leuk je hier tegen te komen.
 
Plaats jouw reactie