Strijd voor kwaliteit...Altijd! In werk, radio, online leven.

Anna-Maria
op donderdag 30 oktober 2014 om 23:04 uur

 

 Prikkeltong omdat ik zonodig een hapje krekels moest proberen.

Eergisteren zat ik met vriendin @Wilg in de auto. We waren op weg naar @MediaVilla026. Gaaf nieuwe idee in Arnhem. iets met werken zonder baas en staand vergaderen. Maar ik dwaal af.

Ik was best wel moe. Lange dag, veel strijd om kwaliteit. Ik staar wat het donker in en hou mijn handen aan het stuur. Plots popt @wilg naast me de vraag: "Anna-Maria...waarom moet alles bij jou altijd groots en meeslepend zijn ?"

Nu kwam het antwoord  "Hoezo?" Niet gelijk in me op.

Want ik weet dat het zo is. Ze heeft gelijk. Klein, intiem, beschaafd, weloverwogen...dat zijn niet mijn ingrediënten.  Eerder hals over de kop, gelijk vol, nét over de grens, tot ik er bijna  kapot aan ga. Dat ben ik meer.

In álles. Ik ga niet voor deels of stap voor stap. Ik heb geen rem.

Dus het enige antwoord wat ik kon geven was: "Ik ga voor tweehonderd procent...ik kan niet anders."

Ik kan niet anders. ik kan niet anders. ik kan niet anders. Ik wil niet anders.

Superstrip. gemaakt door Robbert de Jong van Studio Riebel. Ik gaf een workshop om de kwaliteit van de creatieve teambuilding workshops te verbeteren. WANT HET KAN ALTIJD BETER!  Ik ga niet voor 100%. 

Ik wil niet anders.

Musica van de dag is Mr. Polska. Ik hou van zijn humor, durf en rauwheid. Superinterview met hem op Radio kunststof hierrr

Reacties op Strijd voor kwaliteit...Altijd! In werk, radio, online leven.

Plaats jouw reactie