Stiijlvol slim. Volg de vlog van @JRuis

Anna-Maria
op woensdag 31 mei 2017 om 00:06 uur

 

En een hele goedemorgen, goedemorgen, goedemorgen.

Zonder te kijken gelijk volgen! De Vlog van Jorg Ruis.

Ruis voelt organisaties goed aan. Hij is eigenaar van het bedrijf Culture Builders.  Zijn blog over hoe je een bijzondere bedrijfscultuur maakt raakte mij oprecht. Lees dat hierrr

Ik volg hem op de socials jaren en hij is scherp. Al in 2010  had ik het over Jorg Ruis hier op deze blog. Hij tipte mij toen Chilly Gonzales.

Zijn Vlog nummer 19 is smullen. Ik zie goede tips, mooie mensen en het is fascinerend om zijn leven te volgen als ondernemer en coach.

Ja Ruis' vlog is smeuig en leuk.  Deze week een kijkje achter de schermen bij TNW. We bezoeken met hem de Bewustzijnschool. (wasda?) Onderweg een prachtige interviews in zijn hippe 'Biro' met onder andere Nalden.

De vlog is gewoon goed gemaakt en niet nep. Jorg is ook niet nep.

Luister en kijk zijn vlog nummer 19. Hoor bijvoorbeeld de leerzame woorden van Nalden,  internetondernemer van de nieuwe generatie : Laat je niet afleiden door Ruis ;-)  Dat doe je toch maar! Volgen! Want dit is een Vlog die je slimmer maakt.

Nog meer over hem weten? Dan ben je niet de enige. Google heeft een heel lijstje met vragen hapklaar voor je klaarstaan!

Jorg Ruis volgens zijn bio:
Loves tattoos, Italian suits and helping companies build an outstanding culture. Previously Partner & CMO at @TheNextWeb and @MessageBird.

Reacties op Stiijlvol slim. Volg de vlog van @JRuis

Plaats jouw reactie