Soms is het te mooi, te veel, te geweldig. Mijn nieuwe ontdekking; Gertie!

Anna-Maria
op zaterdag 25 april 2009 om 14:15 uur

 

Lijkt dat alleen maar zo?

Via de draadjes van het internet kom je soms eerder geweldige mensen tegen dan op een tochtig hoekje van de dorpstraat.

Deze week kwam ik via de onbedoelde gezichten man terecht op de foto site van Gertie. En ze is zo geweldig! Door haar kijk ik anders naar mijn stad. Langzaam deel ik haar liefde voor krullen , fietslogo's , de stropdassen van Gijs en de mooiste set... lezende mensen.

Hier een impressie van haar maaksels en dingen die ze onderweg ziet

En of het allemaal nog niet leuk genoeg is...leer ik via haar ook de weg  link naar de hogeschool sneeuwvlokken maken.   

Reacties op Soms is het te mooi, te veel, te geweldig. Mijn nieuwe ontdekking; Gertie!

Plaats jouw reactie