Soms is het leven een sprookje... vol winnaars, lekkere hapjes en een prins. Exclusief kijkje achter de schermen bij de Koning Willem 1 prijs!

Anna-Maria
op zondag 27 juni 2010 om 01:24 uur

 

 

Zazi Sabien Bosselaar, Dafne Holtland, Margriet Planting
Oei, wat was dat spannend gisteravond.

Op uitnodiging van Ivo Niehe beleefde ik de uitreiking van de Koning Willem 1-prijs vanaf een 'Muppet'-achtig balkon in een stampvol Koninklijke Schouwburg vin Den Haag. Compleet genietend met mijn Mac en fotocamera in de aanslag keek ik neer op een zaal topondernemers met aanhang. Iedereen met strakke kaken. Wie zou dit jaar de vijtien kilo zware award naar huis mogen slepen?

Niemand minder dan Prins Willem-Alexander scheurde de enveloppen open en kwam met een grote verrassing:


Beide winnaars komen uit onze branche!!

Motivatie en toelichting minister van EZ is hier te vinden.

Het was een verwen-avond vol inspirerende ontmoetingen. Ontdekking en bonzend hart moment van de avond; drie oogverblindende muzikale meisjes die de genomineerden muzikaal (met kwinkslag)  aankondigden. Wie dat waren? Gelukkig heb ik hun kaartje, want op het internet zijn ze onvindbaar. Let op mijn woorden...:  Ze gaan de sensatie van het jaar worden,,, Zazi...onthou die naam!

Nieuwsgierig naar de rest van de avond? Hier is het fotoverslag . En hier mijn twitterpresentatie van de avond over  innovatief ondernemen. Mijn gezellige onderonsje met de prins deel ik niet... sommige dingen zijn te leuk namelijk...

Willem 1 prijs
 

Reacties op Soms is het leven een sprookje... vol winnaars, lekkere hapjes en een prins. Exclusief kijkje achter de schermen bij de Koning Willem 1 prijs!

mack 04/07/2010 | 13:49 uur
Goh, nu al met Willem-Alexander op de foto? Jouw carriere gaat als een speer. Heb je het nog over mij gehad met hem? Ik begrijp wel als dat classified is.
 
Plaats jouw reactie