SOLDAAT VAN ORANJE

Anna-Maria
op maandag 13 maart 2006 om 09:16 uur

 

Nu ziet het er nog dreigend en koud uit.

Ons huis is te vinden tussen poelen en plassen. De winter is bijna voorbij en dan komt deze wereld weer terug. Opa en oma hebben een eilandje op 20 minuten 'Volle kracht scheuren'-afstand.

Op zomeravonden picknicken we op het water. We dopen de kinderen als theezakjes in het water. Ik maak een beroemde pasta-salade en geniet. Trots staat Arthur voorop de boot en vangt elke golf met zijn kniexc3xabn op. Edward kijkt naar zijn stoere zoon en neuriet de muziek van Soldaat van Oranje.

Alexander heeft een bloedhekel aan hard varen. Hij begraaft z'n gezicht in m'n schoot en komt pas weer tevoorschijn als we zachtjes dobberen. Zodra de kleintjes niet kunnen slapen, zeg ik : " Droom maar dat je op de rode rubberboot zit."

Reacties op SOLDAAT VAN ORANJE

Jolie 13/03/2006 | 09:43 uur
Wat een mooie foto! En dat water ken ik, gingen we varen met m'n Opa vroeger :) Alleen er is iets met de tekst, de geniale code van web-log weet je tekst te laten verdwijnen in de rechterkantlijn :? zie hier - ik weet niet of ik alles wat je schreef kon lezen.... :?
 
Anna-Maria heeft gelijk 13/03/2006 | 09:45 uur
Ik maak de foto kleiner, zal dat helpen?
 
Jolie 13/03/2006 | 10:07 uur
Wieweet wel! Het is zulke ondoorgrondelijke code (en dit is m'n beste browser hoor ;)) Had ik veel tekst gemist?
 
Anna-Maria heeft gelijk 13/03/2006 | 10:18 uur
Het scheelt een woord per regel. Hoop dat het zo beter is.
 
Jolie 13/03/2006 | 23:00 uur
Aaargh, het leven van CSS-code blijft ondoorgrondelijk, ik pak er gewoon NOG een andere browser bij: woorden blijven wegvallen. Alsof er ergens een gekke "HIDE overlap" inzit :? Volgens mij moeten ze die code aan Microsoft verkopen, kunnen ze rijk mee worden 8)
 
de mopperpot 13/03/2006 | 23:07 uur
die ijspegels zijn gaaf zeg
 
Jenni 14/03/2006 | 15:55 uur
*zucht* die zomer kan mij ook niet snel genoeg komen!!!!
 
Plaats jouw reactie