Snaptemberdag twee! Mét twee vette tips!

Anna-Maria
op donderdag 03 september 2015 om 20:59 uur

 

De dag in een Snapchat story. Dag twee alweer.

Erg lekker en knus.

Snotkind thuis.

Tip van de dag  nummer 1 is het boek van DJ Klanker: De Studie Ninja. Prachtig geschreven. Aanrader voor iedereen die vastzit in het schoolsysteem en eigen hoofd. Hiermee maak je iedereen een kopje kleiner! Alleen maar tweedehands te bestellen!

Tip van de dag Nummer 2 is een blog.  Komt van entrepeneur.com  DIT SUPERARTIKEL van John Meyer. Gewoon elke dag acht dingen bedenken die je de volgende dag écht wil doen. Moet kunnen toch? De gemiddelde mens heeft een acht-urige werkdag. Uurtje voor elk ding. Groot en klein.

Nu komt de clou: Zes zakelijke en twee persoonlijk. Dan in het weekend andersom: zes persoonlijk en twee zakelijk.

Geniaal door zijn slimheid.

Mensen die mij kennen, kennen mijn obsessie. Ik wil altijd beter, efficiënter, sneller en effectiever. Waar dat vandaan kom? Deze nacht keek ik de oorzaak recht in de ogen toen ik deze blog schreef. Ik verloochen Anna-Maria uit 1977.

BLOG: Ontmoeting met mijn negen jarige zelf.

 

 Op naar snaptember drie! Tot morgen!

Reacties op Snaptemberdag twee! Mét twee vette tips!

Plaats jouw reactie