SLOK OP EEN BORREL

Anna-Maria
op donderdag 08 februari 2007 om 19:02 uur

 

Metamorfose

Ik was op.

Zonder overleg nam ik vandaag een middag vrij.  Het haar te plat, de lach te ver, de wenkbrauwen te woeker.  Tijd om haar te snijden bij zus en haar te trimmen bij de schoonheidssalon.

Nietsvermoedend stapte ik binnen bij de Iraanse schoonheidsgoeroe. Eindelijk rust, massage en een verwenmoment.

Ik gaf haar een hand en keek hoe ze een draad om haar nek bond. Om haar nek?

"Je weet wat er nu gaat gebeuren? " zei ze ?" O, ik dacht dat je, je zus had gesproken" De volgende minuten waren niet prettig, maar waarom zou ik klagen als driekwart van de wereld gebruik maakt van de aziatische ontharingsmethode?

Was ik maar een man.

Zo, nu nog een halve garderobe kopen en dan kan ik weer lachen.

Reacties op SLOK OP EEN BORREL

marina 09/02/2007 | 17:12 uur
leuk, je haar zo! Doe je je bikinilijn ook met een draadje?
 
Marloes 09/02/2007 | 22:53 uur
Je bent er wel van opgeknapt zo te zien...:o)
 
Marisa 10/02/2007 | 14:38 uur
Oh, ik weet precies hoe je je hebt gevoeld. Ook ik werd in mijn zeldzame 'ontspanningsmoment' verrast door de vrouw met het draad. Hoe zacht zo'n draadje ook over je wang strijk: het voelt genadeloos bij de wenkbrauwen.
 
dePrima 11/02/2007 | 16:11 uur
Wat ik me nou altijd afvraag bij dit soort dingen: hoe komen ze erop. Wie zou ooit bedacht hebben, tjee ik heb genoeg van die haren op mxc2xb4n bovenlip, ik pak een draadje en trek ze eruit.
 
anna-maria heeft gelijk 12/02/2007 | 19:18 uur
@ deprima nu na een paar dagen kan ik zeggen...super. normaal loop ik weken met een Fred Flinstonegezicht. geen pijn...dus misschien volg ik marina's advies wel de volgende keer op ;-(
 
Soes 22/02/2007 | 21:09 uur
Mijn lief komt uit Iran, ik krijg zo'n alternatieve epileerbeurt wanneer ik maar wil. :) Voor spierpijn doen ze nog gekker: een munt met daarom heen een keukenrolpapiertje, dat draaien ze aan 1 kant rond, leggen het op de plek van je huid waar de pijn is, steken de fik erin en vervolgens zetten ze een glas erover. Je huid bolt dan helemaal op en het werkt warempel! In de Godfather deel 1 zie je het ook een keertje....
 
Laura 04/06/2008 | 14:30 uur
wow.. je bent wel opgeknapt jah..!!
 
Plaats jouw reactie